Biletul zilei bazat pe numarul de cornere 24.05.2019

pariu pe cornere - gnttips
Pariuri cornere - GnTTIPS

Biletul zilei bazat pe numarul de cornere 24.05.2019

Salutare prieteni, aici Andrei Cinculescu. Pentru astăzi v-am pregătit un mic combo din fotbal. Am ales să mizez pe numărul total al loviturilor de colț. Mult succes!

Los Angeles FC – Montreal Impact este prima confruntare de pe biletul nostru. Ambele dețin o medie de peste 5 cornere obținute per meci. Sunt două echipe care preferă un stil de joc rapid, bazat în mare parte pe contraatacuri. Pronosticul meu pentru acest meci este: over 7,5 cornere la o cotă de 1,29.

Al 2-lea duel de pe acest combo are că protagoniste pe Orlando City și Los Angeles Galaxy. Foarte multe dintre șansele de gol ale oaspeților vin din faze fixe. Aceștia dețin în lot jucători destul de înalți și solizi care se pot impune fără probleme în aceste dueluri. Ibrahimovic, Diego Polenta, Lletget sunt doar 3 dintre aceștia. De cealaltă parte, Orlando se bazează foarte mult pe rapiditate în joc, în urma căruia loviturile de colț nu întârzie să apară. Pronosticul meu pentru acest duel este: over 8,5 cornere la o cotă de 1,33.

Biletul zilei:

PROFITA DE CELE MAI BUNE COTE SI DE BONUSUL DE 500 RON>>>

7 PACHETE VIP X 3000E LA EURO 21>>>