Biletul zilei cota 2 de azi – 03.07.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Biletul zilei cota 2 de azi – 03.07.2019

Biletul zilei cota 2 de astăzi este alcătuit dintr-un singur meci de tenis masculin din cadrul turneului de la Wimbledon, Paire vs. Kecmanovic.

Cei doi se întâlnesc in turul 2 al turneului de mare slem, ambii trecând de primul tur cu acelasi scor 3-1, Paire învingându-l pe Londero, iar Kecmanovic pe Carballes-Baena.

Ma aștept la un meci strâns, de 4 sau 5 seturi, un meci in care Paire deține experiența turneelor de mare slem, in timp de tanarul Kecmanovic de doar 19 ani plusează cu forma buna, dorința de performanță, viteaza de mișcare in teren si pot spune si cu niște lovituri mai variate decat fracenzul.

Pariul pe care am decis sa mizez astăzi se poate gasi doar la Betano, este un pariu special pe duble greșeli. Peste 8.5 duble greseli facute de Paire consider ca este un pariu realizabil din 2 motive. Primul motiv este faptul ca Benoit forțează/risca de multe ori pe serviciul 2 ceea ce automat duce la o șansă mai mare de a face dublă greșeală. Un al doilea motiv este faptul ca văd un meci lung de minim 4 seturi, timp in care acesta sa poată trece de linia propusă. Fracezul a facut 10 duble greseli in 4 seturi cu Londero, astfel ca daca vom avea minim 4 seturi disputate, consider ca putem câștiga acest pariu.

CLICK AICI PENTRU A JUCA BILETUL SI PENTRU A PRIMI UN BONUS DE 500 RON!