Biletul zilei cota 2 de azi – 10.07.2019

Cota 2

Biletul zilei cota 2 de azi – 10.07.2019

Biletul zilei cota 2 de astăzi este alcătuit din două meciuri din calificările pentru UCL: Linfield vs. Rosenborg si Ferencvarosi vs. Ludogoret.

1. Linfield – Rosenborg 

Diferenta de valoare dintre cele doua campionate este clara. Norvegia este superioara Irlandei de Nord atat la nivel de club, cat si la nivel de nationala. In plus, oaspetii au avantajul de a se afla in plin sezonul competitional. Linfield vine dupa o perioada de pregatire modesta si nu stiu daca moralul echipei este unul bun. Ma astept ca norvegienii sa domine categoric duelul si sa isi atribuie victoria la o cota de 1.44 oferită de Betano.

2. Ferencvarosi – Ludogoret. 

Campioana Bulgariei este o prezenta constanta in cupele europene, ea reusind sa acceada si in grupe. De altfel, este cu moralul cat se poate de ridicat odată cu câștigarea primul trofeu al sezonului. Saptamana trecuta, campioana Bulgariei a reusit sa castige Supercupa, dupa 2-0 cu Lokomotiv Plovdiv.
Din 2012 si pana in prezent a fost mereu parte a uneia dintre cele doua cupe europene. Anul trecut a reusit sa intre in grupele Europa League, terminanid pe locul 4, dupa AEK larnaka, Zurich si Leverkusen. O echipa cu potential, cel putin in aceste runde preliminare, ea este favorita sa se impuna in fata ungurilor.
Mai buna din punct de vedere al valorii lotului, Ludogoreots este echipa pe care o astept sa detina controlul. Ma astept ca bulgarii sa marcheze in acest meci, iar cota este 1.38 oferită de Betano.

Biletul se poate juca la Betano! 

>> Pariaza aici biletul si primesti un bonus de 500 ron! <<<