Biletul zilei cota 2 de azi – 13.06.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Biletul zilei cota 2 de azi – 13.06.2019

Biletul zilei cota 2 de azi este alcătuit din două meciuri de tenis: Auger Aliassime vs Simon si Kubot/Melo vs. Inglot/Krajicek.

1. Auger-Aliassime vs. Gilles Simon

  • Meci din cadrul turneului de la Stuttgart unde am ales sa mizez pe victoria noii senzații din tenis.
  • La doar 18 ani Auger-Aliassime a explodat in acest an si demonstrat ca este un tenismen cu foarte multe calități. Personal îi prevad un viitor foarte strălucit in tenis acestui tânăr si sper sa nu ma dezamăgească in acest meci contra unui Simon care asa cum il stim este “bunicel”, dar care foarte rar isi depășește condiția sa de tenismen mediocru.

2. Kubot/Melo vs. Inglot/Krajicek

  • Meci din cadrul turneului de la Hertogenbosch, unde voi miza pe cuplul Kubot/Melo.
  • Acestia sunt favoriți la câștigarea turneului, sunt o echipa sudata, cu multe jocuri si turnee importante castigate impreuna. Cei doi joacă foarte bine pe iarba, iar acest lucru se poate vedea aruncând un ochi pe meciurile lor anterioare pe acesta suprafață.
  • Inglot/Krajicek au un singur meci împreună, jucat chiar la acest turneu in turul precedent, iar acest lucru este un aspect important in economia acestui meci. Acestia sunt si intr-o forma slabă, multe înfrângeri in acest an, astfel ca nu vad cum ar putea sa castige in fata favoritilor din acest meci.

Pariază acest bilet la Fortuna si beneficiezi si de o promoție!

  • Daca pariezi 600 RON si biletul este câștigător vei avea in cont 1356 RON bani pe care ii poți retrage.
  • Daca pariezi 600 RON si biletul este pierzator Fortuna îți va returna 300 RON bani pe care ii poți retrage fara nici o condiție de rulaj. 

Click aici pentru a deschide cont!