Biletul zilei cota 2 de azi – 13.06 2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Biletul zilei cota 2 de azi – 13.06 2019

Biletul zilei cota 2 de astăzi este alcătuit din două meciuri, unul de fotbal, CFR Cluj vs. Poli Iași si unul de tenis, Simona Halep vs. Serena Williams.

1. CFR Cluj – Poli Iasi

CFR Cluj resimte cu siguranta oboseala dupa primele 2 partide oficiale. Acestia au un program aglomerat in aceasta vara, iar varsta inaintata a lotului isi spune cuvantul. De partea cealalta, Poli Iasi nu e o forta a Ligii 1, asadar nu ma astept la prea mult fotbal. Mizez pe un meci din rețeta “Dan Petrescu” si recomand ” 1X & 0-3 goluri” la o cota 1.36 oferită de Betano.

2. Simona Halep – Serena Williams 

La acest meci voi miza pe numărul de ași ai Simonei Halep. Românca noastră nu are un serviciu puternic care sa produca multi asi. Mai mult de atat terenul este deja uzat, iar mingea nu mai prinde aceeasi viteza la contactul cu iarba ca la inceputul turneului. Acest lucru ii va permite americancei sa prindă unele serve mai dificele date de Simona. Pana acum la Wimbledon Halep a avut 3 asi cu Sasnovich, 1 cu Buzarnescu, 1 cu Azarenka, 2 cu Gauff, 1 cu Zhang si 1 cu Svitolina. Asadar consider ca si in acest meci va avea sub 2.5 ași, cota fiind de 1.45 oferită de Betano.

Biletul se poate juca la Betano! 

> Pariaza aici biletul si primesti un bonus de 500 ron! <<<