Biletul zilei cota 2 de azi – 18.07.2019

Cota 2

Biletul zilei cota 2 de azi – 18.07.2019

Biletul zilei cota 2 de azi este alcătuit din 3 meciuri din cadrul calificărilor pentru Europa League care le are in prim plan pe AEK Larnaka, Hapoel Beer Sheva si FCSB.

1. Petrocub – AEK Larnaca

Cotele afisate de agentiile de pariuri mi se par putin gresite. Poate ca AEK Larnaka nu este tocmai o sperietoare, dar joaca in fata unei echipe foarte modeste. Petrocub a pierdut cam de fiecare data in fata echipelor peste medie pe care le-a intalnit. In meciul din tur Larnaka s-a impus cu 1-0, iar in acest meci ma astept sa nu piarda, cota la x2 fiind de 1.29.

2. Hapoel Beer Sheva – Laci 

Conform datelor pe care le avem pana la acest moment si daca meciul se desfasoara fara evenimente, Hapoel Beer Sheva trebuie sa faca spectacol. Este diferenta prea mare intre ea si Laci, cu atat mai mult cand meciul se joaca in Israel. Oaspetii au pobleme reale in deplasare, nu s-au mai impus acolo din data de 3 noiembrie 2018. Cota pentru o victorie a gazdelor este de

3. Milsami Orhei – FCSB 

Bucurestenii si-au asigurat in mare masura calificarea, dupa un 2-0 fara emotii in mansa tur. Ambele goluri au fost marcate de Florin Tanase, care a facut un meci foarte bun. FCSB mai putea marca insa pur si simplu s-a jucat cu ocaziile pe final de partida.
Moldovenii nu prea au avut deloc replica si au jucat extram de slab, iar in acest meci chiar daca FCSB nu o sa forțeze, consider ca va castiga fiindca avem nevoie de cele 3 puncte pentru coeficientul UEFA.

BILETUL SE POATE JUCA LA Unibet 

>>> PARIAZA AICI BILETUL SI PRIMESTI UN BONUS DE 250 RON! <<<