Biletul zilei cota 2 de azi – 25.07.2019

Cota 2

Biletul zilei cota 2 de azi – 25.07.2019

Biletul zilei cota 2 de azi este alcătuit dintr-un singur meci, ce are in prim plan o echipa românească, Honved vs. Universitatea Craiova.

Info meci: 
  • Honved Budapesta a luat deja pulsul ediției 2019/2020 a cupelor europene, reusind doua rezultate bune. E drept, in fata unei adversare modeste, Zalgiris Vilnius, aceasta a castigat cu 4-2 la general. In mare parte calificarea a fost obtinuta deja dupa prima mansa, cand s-a impus cu 3-1, acasa, iar apoi a remizat in partida retur, 1-1.
  • Oltenii au reusit sa obtina doua victorii identice in primul tur preliminar al Europa League. Ei s-au impus cu 3-2/3-2 (6-4 la general), in fata azerilor de la FK Sabali. Este o sansa foarte buna pentru ca Universitatea Craiova sa se califice, iar casele de pariuri o dau drept favorita in aceasta dubla.
  • Ofensiva functioneaza foarte bine pentru olteni, însă defensiva cam scârțâie. Honved are avantajul terenului propriu in acest meci si cu siguranta va încerca sa atace cat mai des in vederea marcării a cel puțin un gol, in timp Craiova are avantajul unui lot mai valoros.
  • Mizez pe un meci cu goluri de ambele părți, cota fiind de 1.91 oferită de Unibet.

BILETUL SE POATE JUCA LA UNIBET! 

>> PARIAZA AICI BILETUL SI PRIMESTI UN BONUS DE 500 RON! <<<