Biletul zilei cota 2 de azi – 29.07.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Biletul zilei cota 2 de azi – 29.07.2019

Biletul zilei cota 2 de astăzi este alcătuit din doua meciuri de tenis, Bouchard vs Davis si Opelka vs. Eubanks.

1. Bouchard – Davis
  • Bouchard nu mai este deloc jucătoarea de acum 4-5 ani, care practica un tenis foarte bun si se anunta a fi una din marile promisiuni ale tenisului feminin. Jocul ei a scazut foarte mult in ultima vreme, iar acum se afla pe locul 114 WTA cu doar 6 victorii si 11 înfrângeri anul acesta.
  • Lauren Devis traversează o perioadă buna, iar jocul ei este solid si constant. Anul acesta a urcat de pe locul 173 pana pe 73 WTA si are 26 de victorii si 13 înfrângeri. Mai mult de atat are si avantajul de a juca pe tărâm american, iar publicul va fi de partea ei si o va incuraja in momentele mai grele ale jocului.
  • In concluzie consider ca americanca va reusi sa castige minin un set, cota fiind de 1.26 oferita de Betano.
2. Opelka – Eubanks
  • Opelka traversează cea mai buna perioada a carierei. Este un jucător tânăr de doar 21 de ani si foarte inalt, 2.11 metri iar serviciul sau este unul foarte bun mai ales pe suprafetele rapide.
    Jocul sau a crescut foarte mult in acest an urcând pana pe pozitia 57 ATP, cu cu 20 de victorii si 8 înfrângeri. Are si un titlu ATP castigat la New York anul acesta.
  • Eubanks este un jucator mediocru, cu un joc ce nu ii permite sa faca diferenta atunci cand joaca cu adversari mai buni.
  • Voi miza pe faptul ca Opelka va produce primul break in meci, deoarce merg pe premiza ca el nu isi va pierde serviciul in acest meci, iar Eubanks isi pierde destul de usor serviciul cand este pus sub presiune. Cota pentru acest pariu este de 1.45 si este oferita de Betano.

BILETUL SE POATE JUCA LA BETANO!

DACA NU AI CONT, DĂ CLICK PE ACEST LINK PROMOȚIONAL SI PRIMEȘTI 500 RON!