Biletul zilei cota de 2 azi – 27.06.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Biletul zilei cota 2 de azi – 27.06.2019

Biletul zilei cota 2 de azi este alcătuit din două meciuri de tenis, Fritz vs. Hurkacz si Sabalenka vs Bertens, ambele din cadrul turneului de la Eastbourne.

1. Fritz – Hurkacz

Taylor Fritz și Hubert Hurkacz sunt doi tenismeni tineri, care au de aratat multe in tenisul mondial masculin.
Ambii au calități prin care pot spera ca vor castiga trofee importante pe viitor și au în comun calitatea serviciului care per total este cea mai importantă armă a lor.
Sunt doi jucători care prefera suprafețele rapide, deoarce sunt juctori inalti, cu serviciul puternic și de multe ori meciurile lor ajung in tiebreak sau se decid in 3 în trei seturi. Datorită echilibrului anunțat, dar și istoricului lor, prevăd un meci lung, care sa aibe cel putin un tiebreak, sau de ce nu un posibil set decisiv. Astfel pronosticul ales este peste 22.5 game-uri la o cota de 1.58 oferită de Unibet. 

2. Sabalenka – Bertens 

Mă aștept la o partidă echilibrată, între două jucătoare ce practica un tenis de forță. Ambele jucătoare sunt intr-o forma buna si si au un serviciu puternic ceea ce reduce destul de mult șansele de break care ar trebui să fie destul de rare. De aceea, anticipez un meci cu multe game-uri, iar un 6-4, 6-3 ar trebui sa fie de ajuns ca pariul nostru sa fie castigator deoarce pronosticul propus este peste 18.5 game-uri la o cota de 1.27 oferita de Unibet.

👉 Deschide cont de aici la Unibet pentru a juca si primești un bonus de bun-venit de 250 RON la prima depunere! 👈