Biletul zilei de cota 2 18.06.2019

Biletul zilei de cota 2 18.06.2019

Neata tuturor! Sunt Marco Birlan, iar de astazi ne vom muta pe site, pentru biletul zilei de cota 2. Astazi ne indreptam atentia spre doua competitii.

Din pacate ieri am fost lipsit de inspiratie si am mers pe mana sarbilor, care au avut o evolutie extrem de slaba in fata Austriei. Chile si-a facut treaba fara probleme, insa fara folos.. Astazi incercam un nou combo bazat pe EURO U21 si Copa America.

ROMANIA U21 – CROATIA U21

Este momentul de cumpana pentru pustii lui Radoi. Desi simplul fapt ca s-au calificat e o performanta, acestia isi pot lansa carierele la turneul final. Scouterii marilor echipe sunt prezenti la EURO, iar un meci bun te poate propulsa. Croatia e o echipa solida, ce a marcat de 30 de ori in preliminarii. Romania pe de alta parte a dovedit ca e disciplinata tactic, cu 4 goluri incasate in campania de calificare. Calitatea individuala exista in lotul lui Radoi si de foarte mult timp nu am mai vazut o nationala cu atat de mult potential. Ionut Radu, George Puscas sau Ianis Hagi sunt doar cateva din motivele pentru care cred ca Romania NU pierde astazi.

*** pentru cei nefamiliarizati cu Superbet, SC-1X este echivalentul 1X, insa casa de pariuri ofera o cota marita pentru acest meci

BRAZILIA – VENEZUELA

E posibil sa vedem cateva schimbari la Brazilia, insa jucatorii care vin de pe banca au la fel de multa calitate. Tara gazda are un lot foarte bun si nu vad cum Venezuela o va putea incurca. Venezuelenii au reusit sa se apere 90 de minute in fata celor din Peru, dar cu Gabriel Jesus, Coutinho, Willian sau David Neres, va fi mai greu. Nu jucam handicap, nu jucam goluri, jucam o simpla victorie a Braziliei.

COTA 2.12 – PARIAZA ACUM LA SUPERBET