Biletul zilei de cota 3 – 21.07.2019

Biletul zilei
Biletul zilei la pariuri

Biletul zilei de cota 3 – 21.07.2019

Salutare tuturor prieteni, Marius va propune biletul zilei pentru astazi.

Dupa ce a analizat oferta, a decis sa plaseze o Cota 3 oferita din 2 meciuri. Aceasta este formata exclusiv din evenimente din fotbal, din campionatul Rusiei si Cehiei.

Va sfatuiesc sa ne urmariti in continuare site-ul pentru ca aici o sa gasiti cele mai bune informatii.

Informatii bilet:

  • Campionatul Rusiei se afla la a doua etapa, iar astazi nou-promovata PFC Sochi va primi vizita celei mai puternice formatii din acest campionat in ultimii ani.
  • Experienta, valoarea si omogenitatea este fara doar si poate de partea oaspetilor in acest meci si ma astept ca dupa startul mai greu de sezon (infrangerea din Super Cupa cu 3-2 impotriva celor de la Lokomotiv) sa continue forma buna aratata in meciul de debut din campionat, castigat cu 2-1. Atunci au jucat tot impotriva unei echipe proaspat promovate in prima divizie, Tambov.
  • De partea cealalta, pronosticul cu grad mai ridicat de dificultate se bazeaza pe o victorie concludenta a celor de la Slavia Praga. Stanciu va absenta din echipa oaspetilor la aceasta partida, insa chiar si asa, campionii de anul trecut au un lot cat se poate de solid si ma astept sa ne ajute sa bifam acest bilet al zilei.
  • Ambele echipe au aratat excelent in perioada de pregatire, cu victorii concludente in meciurile amicale, insa consider ca daca Slavia va dori sa repete performanta de anul trecut, trebuie sa evite orice fel de pas gresit in debutul campionatului.

Biletul Zilei

Daca alegerile mele sunt pe gustul vostru plasati biletul la Betano si in caz de nu aveti cont, va invit sa profitati de bonusul lor de 500 RON.

Deschide cont la BETANO si profita de BONUS<<<

Va doresc succes!