Biletul Zilei de la Alex Iacob 04.02.2018

biletul zilei

Biletul Zilei de la Alex Iacob 04.02.2018

Salutare prieteni! Biletul Zilei de astazi este alcatuit din 2 evenimente si are o cota totala de 2. Speram sa fie castigator! Ieri din pacate, Real Madrid “ne-a scos banii din buzunare” , fiind egalata in ultimele minute.

1. Monaco-Lyon

  • In aceasta seara, in Franta cred ca vom avea parte de un meci frumos, cu multe goluri, dat fiind faptul ca se intalnesc doua echipe ofensive, care in ultimele 6 partide cand s-au intalnit, ambele au marcat cel putin un gol. Voi miza pe acelasi pronostic, ambele echipe marcheaza la o cota de 1.5o.

2. Benevento-Napoli

  • Liderul Napoli, intalneste ultima clasata in Serie A si pare a fi un meci fara mari probleme pentru trupa la M. Sarri. Cu doar 7 puncte dupa 22 de etape, Benevento este ca si retrogradata, iar Napoli cu siguranta va dori sa profite de acest meci pentru a se mentine in fruntea clasamentului, pe care il conduce cu 57 de puncte, cu unul mai mult decat Juventus. In aceasta seara voi miza pe o victorie a celor de la Napoli si pe faptul ca se vor marca cel putin 2 goluri in meci, la o cota de 1.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here