Biletul zilei din Europa League 16.08.2018 – Gabriel

Biletul zilei din Europa League 16.08.2018 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Pe langa cota 2 de astazi am pregatit si biletul zilei din Europa League, avand la baza 4 partide.

Fratilor, dupa cum v-am spus Europa League este una dintre cele mai imprevizibile competitii, insa vom incerca sa fim inspirati si sa alegem cu atentie partidele pentru biletle noastre. Dupa ce am analizat oferta m-am decis sa formez biletul zilei si sa adaug aceste 4 partide de mai jos. Daca avetii incredere va invit sa il plasati sau sa il modificati dupa bunul plac, iar pe aceasta cale tin sa va urez inspiratie maxima.

Informatii FCSB – Hajduk Split

  • Nicolae Dica se poate declara un antrenor norocos, s-a intors de la Split cu un egal, 0-0 este un scor bun pentru nivelul jocului pe care l-a aratat acolo, neajutata nici de suprafata de joc, cate a fost oribila. Partea buna este ca jucatorii FCSB au evoluat foarte bine la finalul saptamanii trecute, ei reusind sa revina de la 0-1 si sa o invinga cu 3-1 pe Gaz Metan Medias.
  • Hajduk Split daca inscrie un gol la Bucuresti, pot zice ca au luat o optiune serioasa si asta pentru ca isi obliga adversarii sa castige. Egalul cu goluri este din nou o optiune de luat in calcul si nu ar fi exclus sa se intample asta, dat fiind faptul ca in ultimele trei meciuri s-au terminat la egalitate.
  • Dupa analiza partidei consider ca un pariu pe cornere este cea mai buna optiune pentru ca ambele echipe sunt nevoite sa atace pentru a obtine calificarea.

Informatii pentru FC Copenhaga – TSKA Moscova – AICI!

Informatii pentru Molde – Hibernian –AICI!

Biletul zilei din Europa League: 

Trei cote de 50.00 care NU TREBUIE ratate astazi – Valoare buna la meciurile Europa League

CLICK AICI!