Biletul zilei din fotbal 02.06.2019

Biletul zilei
Biletul zilei la pariuri

Biletul zilei din fotbal 02.06.2019

Salutare prieteni, aici Andrei Cinculescu. Pentru astăzi am format un mic combo din două evenimente, iar cota totală poate fi regăsită la 3,35. Mult succes!

Astăzi am ales să mizez pe două confruntări cu o miză uriașă. Primul duel de pe bilet este cel dintre Hellas Verona-AS Cittadella. În meciul tur, gazdele de astăzi au cedat cu scorul de 0-2, partidă controlată în mare parte de Cittadella. Sunt două echipe care produc numeroase lovituri de colț. Ambele dețin medii de peste 5 cornere obținute per meci, iar acest aspect s-a putut observa și în meciul tur, partidă ce s-a încheiat cu 16 lovituri de colț înregistrate. Mă aștept la un scenariu similar și în duelul din acestă seară.Pronosticul meu pentru acest duel este: over 10,5 cornere obținute la o cotă de 2,05.

Al 2-lea eveniment de pe acest combo este cel dintre Sturm Graz – Rapid Vienna. În meciul tur, Graz a reușit să se impună cu scorul de 2-1. Nu sunt două formații foarte dure, dar dat fiind că, miza jocului este uriașă, mă aștept la o confruntare destul de tensionată. Arbitrul acestei întâlniri este Robert Schorgenhofer, media advertismentelor arătate de acesta se poate regăsi la 4,93. Pronosticul meu pentru acest duel este: over 3,5 cartonașe la o cotă de 1,62.

Biletul zilei: 

FOLOSESTE BONUSUL DE 500 RON SI JOACA ACUM BILETUL>>>