Biletul zilei din fotbal 11.06.2019

Biletul zilei
Biletul zilei la pariuri

Biletul zilei din fotbal 11.06.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Pentru astazi va propun biletul zilei din fotbal, avand la baza 3 evenimente.

Avem foarte multe optiuni interesante astazi si cred ca putem face un bilet safe, mai ales pentru pariorii ce nu au reusit sa plaseze biletul saptamanal. Avem foarte multe echipe mari ce vor disputa meciuri in fata unor adversari foarte slabi, precum Liechtenstein, Andorra, Scotia sau Cipru. Pentru biletul de astazi am ales 3 optiuni ce mi se par foarte simple, insa o sa va mai dau si cateva informatii importante pentru cateva meciuri ce se vor disputa astazi. Bafta tuturor si pariati responsabil!

Recomandari interesante: 

Ungaria – Tara Galilor – Ungurii au o perioada foarte buna, iar jocul de pe teren propriu le ofera increderea necesara de a spera la o calificare directa la Euro 2020. In ultimul meci de pe teren propriu au reusit sa o invinga pe Croatia cu scorul de 2-1. Daca vor invinge in aceasta seara vor lua o optiune foarte importanta de a se califica direct.

Pronostic: marcheaza Ungaria ( cota 1.40 – vezi oferta)

Rusia – Cipru – Gazdele sunt pe locul 2 in grupa I, avand cel mai bun golaveraj. In aceasta partida pot profita pentru ca oaspetii de astazi sunt foarte obositi. Acestia au jucat in Scotia, acolo unde au pierdut cu scorul de 2-1, iar acum au facut o deplasare lunga pana in Rusia, iar aceste deplasari obositoare cu siguranta se vor resimti.

Pronostic: 1 & over 1,5 ( cota 1.40 – vezi oferta)

Italia – Bosnia – Hertegovina – Italia este in forma maxima in acest moment, avand 3 victorii din tot atatea si un golaveraj pozitiv, 11 goluri marcate si 0 primite. Asadar, morarul este foarte bun, iar astazi vor intalni o echipa ce nu se regaseste. Bosnia sufera in partidele din deplasare, iar acest lucru il putem observa foarte usor. In ultima partida au pierdut in fata Finlandei cu scorul de 2-0.

Pronostic: 1 solist ( cota 1.40 – vezi oferta)

 

Biletul zilei: 

PLASEAZA ACUM BILETUL SI PROFITA DE 500 RON BONUS>>>