Biletul zilei din fotbal 15.01.2018

biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 15.01.2018

Va salut si va ofer biletul zilei pentru luni, o zi cu o oferta totusi redusa si care nu ne lasa prea multe optiuni la alegere., Pentru astazi m-am decis sa va ofer un bilet al zilei care sa cuprinda doua partide foarte interesante din Primeira Ligue.

Trebuie sa fim foarte atenti si azi mai ales dupa surprizele din acest weekend, care au inceput simbata cu Chelsea si Real Madrid si au continuat duminica cu Dortmund si Lyon, doar ca sa amintim citeva din jocurile care ne-au tinut departe de casierie in acest weekend. Biletul zilei are rolul de a va inspira, asa ca puteti sa il plasati sau doar sa alegeti din evenimente, eventual sa modificati cu propriile obtiuni.
Sa avem bafta si profit!
Gabi Donadoni

Info Estoril vs Porto

Dupa victoria 3-1 pentr Benfica la Braga, Sporting a reusit acasa un 3-0 cu Aves.In aceste conditii oaspetii sunt obligati sa obtina victoria la Estoril, ultima clasata, pentru a pastra ritmul impus de cele doua.
Ar trebui sa fie o victorie facila in conditiile in care Porto din 2013 incoace nu a marcat niciodata mai putin de doua goluri in deplasarile de la Estoril.
Un argument in plus revenirea in primul 11 al atacantilor Aboubakar si Marega, golgeterii echipei, fiecare cu cite 14 goluri, odihniti in jocul de Cupa cu Moreirense.In schimb gazdele fara golgeterul brazilian Kleber, 6 reusite.

Info Moreirense vs Setubal

Un meci ”al durerii” intre doua echipe implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii.Ambele formatii au aparari foarte slabe, 27 goluri primite de gazde respectiv 32 de trupa vizitatoare. Ma astept ca trupa oaspete, pregatita de Couceiro, sa marcheze si poate chiar sa transeze lupta cu gazdele antrenate de Sergio Vieira.

Moreirense cu 13 goluri au practic cel mai slab atac din liga, doar 5 reusite pe teren propriu in cele 8 jocuri disputate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here