Biletul zilei din fotbal 19.05.2018 – Gabriel

Biletul zilei din fotbal 19.05.2018 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni. Iata ca weekendul a sosit, iar noi am pregatit biletul zilei din fotbal avand la baza 5 partide extrem de interesante.

Fratilor, o sa incercam sa profitam de acest weekend pentru ca avem  foarte multe partide interesante, dar o sa va avertizez din nou ca suntem pe final de sezon, asadar, pot aparea foarte multe surprize. Dupa ce am analizat oferta m-am decis sa ma bazez pe 6 partide, care impreuna vor forma un bilet foarte interesant.

Biletul zilei din fotbal are la baza in partide cu miza din campionate precum Ligue 1, Eredivisie, dar si campionate mai slab cotate. Nu uitati ca puteti modifica biletul dupa bunul plac, asasdar, va urez inspiratie maxima. Bafta tuturor si pariati responsabil!

Fortuna are una dintre cele mai atractive oferte de bun-venit pentru noii jucatori, mai exact primul pariu este fara risc, pana la 300 RON.

Incaseaza acum!

efortuna - gnt tips

Daca pariul sau biletul este pierdut primiti banii inapoi (in limita a 300 RON). Pe de alta parte, daca este castigator, puteti retrage banii, nefiind nevoie de rulaj.