Biletul zilei fotbal din 26.01.2018 Donadoni

biletul zilei
 Biletul zilei fotbal din 26.01.2018 Donadoni
 
Va salut si va ofer bilet la fotbal pentru vineri avind o oferta nu foarte bogata dar totusi tentanta. Pentru astazi m-am decis asupra unui bilet care sa cuprinda trei meciuri interesante, unul din Belgia 2 si doua din Franta 2
Trebuie sa avem mare atentie ca intotdeauna in alegerea variantelor care sa ne aduca in final ”verdele” pe bilet, in conditiile in care meciurile sunt destul de grele desi aparent par usoare.
Biletul zilei are rolul de a va inspira, asa ca puteti sa il plasati sau doar sa alegeti din evenimente, eventual sa modificati cu propriile obtiuni.
Sa avem bafta si profit!
Gabi Donadoni
 
 
Ajaccio GFCO vs Bourg
 
Gazdele vin dupa trei meciuri fara infringere si se gasesc pe o pozitie fara nici o grija.Oaspetii dupa trei infringeri consecutive si de asemenea fara gol marcat in ultimele trei deplasari.Cred ca azi e timpul sa inscrie.Ma astept sa marcheze oaspetii azi ei jucind destul de ofensiv in deplasari in ultimul timp tinind cont ca au nevoie asiduua de puncte.De altfel in ultimele 4 jocuri Bourg a avut mereu peste 8 cornere in meci, un alt pariu de luat in seama.
 
Niort vs Valenciennes
 
Un joc intre ocupantele locurilor 13 si 14, doua formatii aflate la opt puncte distanta de ultima pozitie retrogradabila.Gazdele 12 goluri in 11 runde, oaspeti 12 in 10 deplasari.O partida in care ambele vo inscrie si posibil chiar draw. Desi ambele tabere nu i vor avea in teren pe golgeterii lor, Ndoh 7 goluri la gazde, respectiv Mothiba 8 reusi la oaspeti, ma astept un joc in care ambele trupe sa dea cite un gol.
 
Oud Heverlee vs Westerlo
 
Un joc din Belgia 2 in care gazdele sunt implicate in lupta pentru promovare fiind la 2 puncte de liderul Cercle Brugge.Oaspetii sunt ultima clasata si cu absente importante azi precum fundasii Corstjens(23/2) si Alessandro(20/0), mijlocasul Annys(20/4), precum si atacantii Naessens(golgeterul echipei, 18/7) si Osaguona(19/4)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here