Biletul zilei din hochei 25.05.2019

Hochei

Biletul zilei din hochei 25.05.2019

Salutare prieteni, aici Andrei Cinculescu. Combo-ul zilei de astăzi are la bază cele două evenimente de la Campionatul Mondial de hochei pe gheață. Mult succes!

Prima confruntare de pe acest combo este cea dintre Rusia – Finlanda .Două formații care agreează un stil de joc bazat în mare parte pe speculație. Totuși, consider că, rușii nu sunt nici pe departe în cea mai bună formă a lor.Nikita Kucherov și Gusev au fost principalii stâlpi de susținere ai echipei, în timp ce Ovechkin se gândește mai mult la transferul său la Vegas Golden Knights. Pronosticul meu pentru acest duel este: over 3,5 goluri la o cotă de 1,23.

COTE MARITE PENTRU CASTIGAREA CUPEI ROMANIEI>>>

A 2-a confruntare în care am să investesc este cea dintre Canada – Cehia.Canadienii au avut mari probleme în meciul anterior, împotriva Elveției.Severson a reușit miraculos să trimită pucul în poartă în ultima secundă a jocului, scorul devenind 2-2, pentru ca apoi, Stone să aducă victoria în prelungiri, iar calificarea în semifinale să fie asigurată. Cehia este fără dar și poate o formație mult mai periculoascâ decât Elveția.Jucâtori precum Voracek, Kovar sau Kubalik pot provoca probleme serioase defensivei canadiene. Pronosticul meu pentru acest duel este: over 4,5 goluri la o cotă de 1,47.

PLASEAZA BILETUL SI PROFITA DE CELE MAI BUNE COTE>>>