Biletul zilei din tenis – 01.02.2021

ponturi tenis

Biletul zilei din tenis – 01.02.2021

Pentru Biletul zilei din tenis – 01.02.2021 am ales sa ma bazez pe doua evenimente care se disputa in Australia. Partidele vor avea loc in aceasta noapte si sper sa incepem luna cu dreptul. 

Biletul de astazi formeaza o cota de 2.06. Partidele se vor disputa in aceasta noapte de la ora 02:20, respectiv 4:40, ora Romaniei. Dominic Thiem va evolua impotriva lui Berrettini in cadrul ATP Cup, Querrey intalnindu-l pe Laaksonen la turneul ATP Melbourne.

Ponturi tenis Dominic Thiem vs. Matteo Berretini ATP Cup

 

Vezi aici Biletul zilei din fotbal pentru astazi !

Dominic Thiem – Matteo Berrettini

In aceasta noapte, de la ora 02:20 ora Romaniei, Dominic Thiem si Matteo Berrettini se vor duela in cadrul turneului ATP Cup, turneu care are loc in fiecare inceput de an. Precedentele intalniri dintre cei doi au adus meciuri foarte spectaculoase, austriacul conducand 4-2 in cadrul meciurilor directe.

Pentru partida din aceasta noapte am ales un pariu care se bazeaza pe numarul de game-uri. Meciurile dintre cei doi sunt foarte echilibrate de obicei, produc multe game-uri datorita serviciului foarte bun pe care ambii il poseda. De asemenea, ii ajuta foarte mult si suprafata din Australia, aceasta fiind foarte rapida. Cred ca vom avea parte de game-uri destul de scurte si decise rapid, cu servicii puternice si variate.

Aproape in fiecare meci dintre cei doi am avut parte de cel putin un set finalizat in tiebreak. La acelasi lucru ma astept si astazi, ambii sunt extrem de motivati si de obicei aceasta competitie produce meciuri extrem de stranse.  Vom miza pe minim 20 game-uri la o cota de 1.36 oferita de BETANO.

Sam Querrey – Henri Laaksonen

Ceva mai tarziu, de la ora 04:40, Sam Querrey il va intalni pe Henri Laaksonen in cadrul turneului ATP de la Melbourne, turneu premergator primului GS al anului. In singura intalnire dintre cei 2, Querrey s-a impus in minimum de seturi. La acelasi lucru ma astept si astazi, vom miza pe victoria americanului mult mai bun pe aceasta suprafata.

Pe langa diferenta de valoare si experienta, un alt factor il vad decisiv in aceasta noapte. Henri Laaksonen este printre jucatorii care au fost nevoiti sa stea 14 zile in carantina totala. Mi-e destul de greu sa cred ca acesta va putea pune probleme, nefacand niciun antrenament in aceasta perioada. Antrenamentele din camera hotelului nu se pot compara cu antrenamentele de pe terenul de tenis si cred ca va avea probleme in a se acomoda la conditiile de joc.

Americanul Querrey va pune cele mai mari probleme cu serviciul. Acesta are un serviciu extrem de puternic si bine plasat datorita inaltimii pe care acesta o are, 1.98 m. Pentru victoria americanului BETANO ofera o cota de 1.52, cota care mi se pare destul de value avand in vedere conditiile partidei. 

BILETUL ZILEI DIN TENIS SE POATE JUCA LA BETANO.

Dubla din tenis plasata la Betano