Biletul zilei din tenis – 02.02.2021

ponturi tenis

Biletul zilei din tenis – 02.02.2021

 Biletul zilei din tenis – 02.02.2021 contine 2 partide ce se vor disputa in aceasta noapte in Australia. Noaptea trecuta Dominic Thiem a facut o partida extrem de slaba, mai aveam nevoie de 2 game-uri pentru a bifa primul bilet al zilei din aceasta luna.

Biletul de astazi formeaza o cota de 1.98. Prima partida va incepe la ora 03:00, ora Romaniei si este partida dintre Johanna Konta si Irina Begu. Pe langa aceasta partida, ne vom indrepta atentia si catre meciul francezului Moutet cu Albert Ramos.

Ponturi tenis Corentin Moutet vs. Albert Ramos-Vinolas

COTA 2 DIN FOTBAL PENTRU ASTAZI !

Johanna Konta – Irina Camelia Begu

De la ora 03:00, romana Irina Begu are un meci foarte greu in compania Johannei Konta. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data, Konta se impunea categoric 6-0, 6-4 in 2020, la Roma.

Daca conditiile de la acea partida nu o avantajau neaparat pe Konta, in aceasta noapte lucrurile stau total diferit. Konta se simte excelent pe hard, mai ales pe acest tip de hard din Australia, extrem de rapid. In precedentul meci jucat aici, jucatoarea din Marea Britanie s-a impus in doua seturi scurte, reusind sa treaca de Bernarda Pera. A facut o partida extrem de solida, serviciul acesteia a functionat aproape perfect, cedandu-l doar o singura data in intreaga partida.

De cealalta parte, Irina Begu a disputat 2 partide pana in acest moment la Melbourne, ambele decise in set decisiv. In ambele meciuri, jucatoarea din Romania a fost nevoita sa revina in partide, dupa ce a pierdut primul set. Jocul Irinei nu arata foarte bine, are probleme mari la serviciu, mai ales in momentele importante ale jocului. In prima partida castigata aici cu Zhang, Irina a comis 10 duble greseli in 3 seturi.

Pe langa ascendentul moral pe care il are in fata Irinei, Konta este jucatoarea mult mai valoroasa in aceasta intalnire si voi miza pe victoria acesteia. Jucatoarea din Marea Britanie pune mereu probleme adversarelor cu loviturile puternice pe care le expediaza, lucru de care a fost vizibil incomodata si Irina in precedenta intalnire. Daca jucatoarea noastra nu isi va imbunatati serviciul, va avea mari probleme in aceasta partida, Konta returnand foarte bine in partida cu Pera.

Corentin Moutet – Albert Ramos 

Ne mutam atentia la baieti unde, avem parte de o partida destul de dezechilibrata maine de la ora 09:00. Ramos conduce 1-0 in cadrul intalnirilor directe, ibericul reusind sa se impuna in 2020 la turneul ATP Sardinia.

Chiar daca iberciul a reusit sa il invinga anul trecut, ma astept la altceva in aceasta partida. Ramos l-a batut categoric pe zgura, suprafata din circuit pe care se descurca cel mai bine. Am vazut partida precedenta a ibericului cu Mott, jucator aflat pe locul 481 ATP iar Ramos a avut destul de multe probleme cu tanarul debutant. Primul set l-a castigat destul de usor, Mott era coplesit de partida iar spaniolul nu a avut foarte mult de munca. In setul 2 au inceput problemele la serviciu, nu a mai reusit sa puna prima minge in teren mai deloc. Norocul lui a fost ca adversarul a fost destul de modest la retur pe mingea a doua.

In partida de maine lucrurile vor sta diferit. Moutet vine dupa victoria cu Tiafoe, meci in care a revenit de la 0-1 la seturi pentru american. Un lucru important de mentionat este faptul ca returul 2 al acestuia a functionat foarte bine, castigand aproape 50% din mingi. Avand in vedere serviciul slab al spanioului Ramos, ma astept ca Moutet sa-i puna mari probleme pe retur acestuia si sa fructifice mingiile de break pe care ibericul cu siguranta le va oferii.

BILETUL ZILEI DIN TENIS SE POATE PLASA LA BETANO, CASA CU CEA MAI BUNA OFERTA PE TENIS !

Biletul zilei plasat la BETANO