Biletul zilei din tenis – 11.01.2021

ponturi tenis

Biletul zilei din tenis – 11.01.2021

Ne bazam in continuare pe turneul de la Delray Beach pentru Biletul zilei din tenis – 11.01.2021. Acest turneu ne-a adus profit pana in acest moment, am reusit sa castigam 3/3 bilete in cota 2. 

Biletul de astazi contine 2 partide care formeaza o cota de 1.95. Prima partida va incepe la ora 19:30, Christian Harrison – Gianluca Mager. De la ora 01:00, tanarul Korda se va duela cu experimentatul John Isner. 

 

VEZI DUBLA ZILEI DIN FOTBAL !  

Christian Harrison – Gianluca Mager:

Astazi, de la ora 19:30, americanul Harrison il va intalni pe Gianluca Mager in cadrul sferturilor de finala de la Delray Beach. Casele de pariuri il vad usor favorit pe american care, va disputa astazi a 5-a partida aici.

Eu sunt de alta parere, acesta nu va avea deloc un meciu usor cu Mager. Am reusit sa vad ambele partide ale italianului si jocul acestuia a fost destul de bun. Spre deosebire de adversarul sau de astazi, Mager este doar la a 3-a partida aici, nefiind neovoit sa joace si calificari. A reusit in turul precedent o victorie destul de mare, trecand de Querrey, al 6-lea favorit la castigarea turneului.

Voi miza astazi pe minim un set castigat de italian. Zgurist de meserie, Mager a inceput inca din sezonul trecut sa faca partide destul de bune si pe hard. Serviciul si backhand-ul executat cu 2 maini au functionat foarte bine pana acum in SUA. Harrison a avut parte de o gramada de accidentari in ultima perioada, 2018 fiind ultimul sezon in care a jucat “mai serios”. Acum, incearca sa-si intre din nou in forma, bazandu-se exclusiv pe serviciu, capitol la care a suferit in multe momente in SUA.

Mager a reusit sa-l invinga pe Querrey deplasandu-l foarte mult in teren. Cred ca acelasi lucru il va face si astazi cu Harrison care, nu este pus la punct fizic 100%.

Sebastian Korda vs. John Isner:

Ceva mai tarziu, in duelul serviciilor, Korda si Isner se vor duela pentru a doua oara in circuit. Sebastian s-a impus in toamna, la Roland Garros in 4 seturi.

Conditiile de joc de acum il avantajeaza pe experiementatul Isner care, pe hard se simte cel mai bine. Este unul dintre cei mai buni jucatori la serviciu, ajutat fiind clar de inaltime. Astazi vad un duel cu multe game-uri, ambii serversc foarte bine si cred ca diferenta va fi facuta in momentul in care primul serviciu nu va functiona. Korda are un usor avantaj fata de Isner la capitolul deplasare in teren, lucru de care cred va profita.

Este destul de greu de anticipat cine se va impune in acest duel. Am mers totusi pe faptul ca Sebastian Korda nu va pierde la mai mult de 4 game-uri diferenta aceasta partida. Suprafata de aici si serviciul celor 2 ne vor aduce, in opinia mea, multe game-uri transate rapid pe serviciu.

BILETUL ZILEI DIN TENIS SE POATE JUCA LA BETANO, CASA CU CEA MAI BUNA OFERA PE TENIS ! 

Biletul zilei din tenis plasat la Betano