Biletul zilei din tenis – 13.01.2021

ponturi tenis

Biletul zilei din tenis – 13.01.2021

Pentru Biletul zilei din tenis – 13.01.2021 se bazeaza pe cele doua finale ATP de la Delray Beach de dublu si simplu. Pentru finala de la dublu ne vom indrepta atentia catre fratii Christian si Ryan Harrison. La simplu, vom miza pe numarul de game-uri in partida Hurkacz – Korda.

Biletul de astazi formeaza o cota de 2.05. Meciul de dublu va incepe la ora 19:30, fiind urmat de la ora 22:00 de partida dintre Sebastian Korda si Hubert Hurkcaz.

PONTURI HANDBAL BAIA MARE – CSM BUCURESTI

Christian Harrison/ Ryan Harrison – Behar A / Escobar G

De la ora 19:30, cele doua echipe vor fii fata in fata pentru prima data in circuitul de dublu. Chiar daca ambele echipe sunt sudate si joaca de ceva timp impreuna, n-au avut ocazia sa se intalneasca pana acum.

In aceasta partida vom miza pe fratii Harrison, echipa cu mult mai multa experienta in circuit si care au ocazia sa castige primul turneu ATP al anului, acasa, in SUA. Chris Harrison este fratele mai mic al lui Ryan si a reusit un turneu foarte bun la simplu. A fost eliminat aseara in semifinale de catre Hurkacz, dupa o partida foarte buna facuta de acesta. Ryan a iesit din turul 2 la simplu insa, acesta este un jucator foarte bun de dublu. Sa nu uitam, in 2017 acesta a reusit sa castige French Open alaturi de Michael Venus.

La acest turneu fratii Harrison au ajuns in finala fara sa cedeze set. Cel putin ultimele 2 echipe de care au trecut, sunt echipe cu multa experinta in circuitul de dublu. Ma astept la o partida buna si astazi in fata echipei Behar/Escobar, pereche care a cedat set in 2 din 3 partide disputate aici.

Sebastian Korda vs. Hubert Hurkacz:

Finala de simplu de la Delray Beach ne aduce in fata 2 jucatori care au jucat foarte bine pe parcursul acestei saptamani din SUA. Am ales un pariu destul de safe in opinia mea, cred ca vom avea parte de o partida extrem de echilibrata, decisa de mici erori.

Cei doi au fost extrem de solizi la serviciul saptamana asta, au servicii foarte puternice si bine plasate, lucru cu care si-au incomodat clar adversarii. Ma astept la o partida cu multe game-uri, puncte transate rapid pe prima minge. Avand in vedere si miza partidei, cred ca se va merge cap la cap in debutul partidei si nu vom avea parte de break-uri in primele 2 game-uri.

Asadar, vom paria optiunea oferita de cei de la Betano, scorul dupa primele 2 game-uri: 1-1.

BILETUL ZILEI DIN TENIS PENTRU ASTAZI SE POATE PLASA LA BETANO !

Biletul zilei din tenis la Betano