Biletul zilei din tenis: Pariem pe proba de dublu

Biletul zilei din tenis

Biletul zilei din tenis cuprinde o serie de sapte evenimente, meciuri mai putin echilibrate, care a caror cota totala este 4.88.

Horia Tecau, Irina Bara, Raluca Olaru, sunt doar cateva dintre numele sportivilor romani care au trecut de primul tur. Cele mai interesante meciuri ale jucatorilor romani din proba de dublu se vor disputa vineri. Astfel, in biletul zilei din tenis, optam pentru patru dueluri din proba masculina si trei din proba feminina.

Kubot/Melo – Daniell/Koolhof

Favorita numar 1 la Roland Garros 2019, echipa formata din Lukasz Kubot si Marcelo Melo a inceput bine turneul. Dupa semifinala de la Roma, a venit in capitala Frantei si a castigat in doua seturi meciul din primul tur.

De partea cealalta, echipa australiano-olandeza este si ea exclusiv de dublu. Cei doi jucatori fiind mai slab clasati. Fost lider mondial, polonezul Kubot il are partener pe Melo de ceva timp, timp in care au castigat o serie de trofee. De asemenea, Marcelo Melo a cucerit Parisul, in urma cu patru ani, cand lua Roland Garros, alaturi de Ivan Dodig.

Pariaza pe Roland Garros 2019 cu 20% Cashback!

Casele de pariuri ofera doua pariuri pentru meciurile din probele de dublu. Astfel, sa nu va intrebati de ce gasim pe bilet cote de 1.15 sau 1.20, pentru ca este simplu. La Betano, oferta in aceste infruntari cuprinde victorie prima sau a doua echipa si scor corect.

Totusi, daca sunteti sigur pe un pariu si acesta nu apare in oferta acestei agentii de pariuri, puteti astepta sa il jucati la live. Acolo sunt pana la 20 de tipuri de pariuri. Puteti cauta pe site cele mai bune promotii existente pentru Roland Garros 2019 si puteti alege care dintre ele se muleaza perfect pe alegerile voastre.

Biletul zilei din tenis: Pariem pe proba de dublu

Biletul Zilei mizam pe tenis la dublu