Biletul zilei din tenis – Turneul Campionilor ziua 3

Ponturi tenis Nadalvs. Tsitsipas - Turneul Campionilor

Biletul zilei din tenis – Turneul Campionilor ziua 3

Biletul zilei din tenis – Turneul Campionilor ziua 3 se bazeaza pe cele doua confruntari ce au loc in grupa LONDON 2020. Primele meciuri din grupa Londra 2020 au avut loc duminica, Nadal si Thiem reusind sa se impuna. Tsitsipas cauta o victorie astazi pentru a mai spera la un loc in semifinale. 

Primul meci al zilei este confruntarea dintre Rafael Nadal si Dominic Thiem. Se anunta un duel extrem de interesan de la ora 16:00, cei doi jucatori au facut meciuri extraordinare de fiecare data cand s-au intalnit. Putin mai tarziu, de la ora 22:00 Tsitsipas si Rublev cauta prima victorie din turneu, victorie cu care si-ar pastra sanse de calificare in semifinale.

Turneul campionilor 2020 - Ziua 3.
Ponturi pariuri tenis – Turneul Campionilor 2020

LISTA CU RECOMANDARI DIN TENIS – 17.11.2020

Rafael Nadal – Dominic Thiem:

Nadal conduce cu 9-5 in cadrul confruntarilor directe, dar acestia au facut partide memorabile de fiecare data cand s-au intalnit. La acelasi lucru ma astept si astazi, o partida extrem de echilibrata, decisa de cateva puncte. Desi ibericul porneste favorit, cred ca varianta total game-uri in partida este cea mai buna optiune pentru acest meci. Cam in toate confruntarile cei doi au reusit sa castige fiecare cate un set si la asta ma astept si astazi. Anul acesta, la Australian Open, Thiem s-a impus in 4 seturi, 3 dintre ele fiind decise la TIEBREAK.

Cei doi trec printr-o forma foarte buna, as zice ca Thiem se simte mult mai bine in acest moment pe hard decat Nadal. Ibericul a facut o partida buna cu Rublev, mai ales la serviciu, capitol la care a avut probleme la Paris. Totusi, Rublev a parut coplesit de meciul cu Nadal si a comis multe erori nefortate. Varianta de peste 20.5 game-uri in partida la o cota de 1.38 mi se pare destul de accesibila.

PARIU SPECIAL DIN BASCHET LA PARTIDA ANTWERP – MONACO  

Stefanos Tsitsipas – Andrey Rublev:

O partida extrem de echilibrata se anunta si acest meci, cei doi jucandu-si ultima sansa de a ajunge in semifinale. Ambii vin dupa infrangeri, Tsitsipas a pierdut la limita in fata lui Thiem, in 3 seturi. Rublev a pierdut categoric cu Nadal, intr-o partida in care a comis 22 de erori nefortate.

Cred ca grecul se va impune astazi, dar nu de o maniera categorica. Rublev nu va ceda usor, chiar daca pare putin obosit. Amandoi isi doresc victoria si cred ca vom avea parte de o noua partida lunga. Nu este exclus sa vedem si tiebreak-uri in meci, serviciul fiind la mare inaltime in cazul ambilor jucatori. De aceea, pentru siguranta, voi miza si aici pe total game-uri in meci. De aceasta data, am ales o linie mai sus, 21.5 game-uri la o cota de 1.45.

Ponturi tenis – Turneul Campionilor ziua 3