Biletul zilei din tenis – Turneul Campionilor ziua 4

Ponturi tenis Alexander Zverev vs. Diego Schwartzmann

Biletul zilei din tenis – Turneul Campionilor ziua 4

Biletul zilei din tenis – Turneul Campionilor ziua 4 se bazeaza pe cele doua confruntari ce au loc in grupa Tokyo 1970. Alexander Zverev cauta prima victorie din aceasta grupa in fata argentinianului Schwartzmann. Novak Djokovic isi poate asigura calificarea in semifinale daca il invinge azi pe rusul Medvedev. 

Primul meci al zilei este confruntarea dintre Alexander Zverev si Diego Schwartzmann, meciul are loc la ora 16:00. De la ora 22:00, Medvedev va avea o partida foarte dificila cu sarbul Djokovic, castigatorul acestei partide luand o optiune buna pentru calificarea in semifinale.

Biletul zilei din tenis – Turneul Campionilor

BILETUL ZILEI DIN FOTBAL IN COTA 2

Astazi vom miza pe statistica in ambele partide. Daca casele de pariuri ne ofera 2 favoriti, eu sunt de alta parere. Sincer, nu vad doi favoriti certi pentru aceste doua confruntari. Zverev are cota 1.30, dar jocul lui inca nu ma convinge. Este destul de oscilant, chiar daca vine dupa finale disputate pe hard indoor. De cealalta parte, Medvedev trece printr-o forma foarte buna, a castigat la Paris si a facut un prim meci foarte bun in fata lui Zverev. Daca ne uitam la h2h, ultimele meciuri dintre rus si Djokovic s-au decis greu, in 3 seturi, Medvedev reusind chiar sa se impuna de 2 ori.

Alexander Zverev – Diego Schwartzmann

Pentru aceasta partida am ales sa mizez pe numarul de duble greseli comise de catre Zverev. In acest sezon acest pariu a fost unul destul de sigur, Zverev comitand foarte multe duble aproape in fiecare partida. In meciul precedent, cu Medvedev, neamtul a comis 7 duble greseli in doar 2 seturi. Anticipez un duel mai echilibrat decat o arata cotele in duelul de astazi, iar pariul peste 3.5 duble greseli comise de catre Zverev mi se pare destul de realizabil. Cred ca argentinianul va arata un alt joc fata de cel aratat la Koln acum o luna cand a pierdut in 2 seturi.

Pronostic secundar pentru aceasta partida: Schwartzmann minim un set, @cota 2.07

PROMOTIE TURNEUL CAMPIONILOR ! POTI CASTIGA PANA LA 30.000 EURO CASH! 

Novak Djokovic – Daniil Medvedev:

Desi Djokovic porneste favorit si are o cota destul de buna 1.40, am ales un alt pariu care imi place foarte mult. Vom miza pe numarul de asi trimisi de Medvedev in aceasta partida, pronosticul fiind sub 8.5 asi expediati de catre rus. In fata lui are cel mai bun jucator din circuit la retur, pe sarbul Djokovic care nu incaseaza foarte multi asi, indiferent de adversarul cu care joaca. In meciul precedent, cu Zverev, Medvedev a expediat doar 4 asi intr-un meci de 2 seturi. Suprafata de la Londra nu este atat de rapida precum cele din SUA de exemplu, iar Djokovic anticipeaza foarte bine primul serviciu al adversarilor de cele mai multe ori.

Pronostic secundar pentru aceasta partida: over 20.5 game-uri la o cota de 1.45 oferita de BETANO.

 

Biletul zilei din tenis – Turneul campionilor

PLASEAZA BILETUL ZILEI LA BETANO ! CLICK AICI