Biletul zilei din tenis – Turneul Campionilor ziua 6

Ponturi tenis Novak Djokovic vs. Alexander Zverev

Biletul zilei din tenis – Turneul Campionilor ziua 6

Biletul zilei din tenis – Turneul Campionilor ziua 6 se bazeaza pe ultimele confruntari ce au loc in Grupa Tokyo 1970. Novak Djokovic se lupta pentru un loc in semifinale cu germanul Alexander Zverev

Primul meci va incepe la ora 16:00 si este confruntarea dintre Novak Djokovic si Sasha Zverev. Cine castiga, merge mai departe in semifinale. Ceva mai tarziu, de la ora 22:00, Medvedev se va duela cu argentinianul Schwartzmann, acest meci neinfluentand clasamentul.

Ponturi tenis turneul campionilor ziua 5

BILETUL ZILEI DIN FOTBAL PENTRU ASTAZI !

 

Novak Djokovic – Alexander Zverev

Ne asteapta un duel interesant de la ora 16:00, castigatorul acestui meci trecand mai departe in semifinale. Djokovic vine dupa o partida extrem de slaba cu Medvedev, partida pe care a pierdut-o in minimum de seturi. De cealalta parte, Zverev a castigat meciul cu Schwartzmann in 3 seturi, meci in care a avut ceva probleme cu serviciul.

La aceasta partida mizez pe Novak Djokovic, sarbul are neaparat nevoie de victorie pentru a nu parasi turneul. Sunt convins ca acesta va pune mare presiune pe serviciul lui Sasha, unul care scartaie destul de tare. Asa cum scriam si zilele trecute, forma lui Zverev si jocul acestuia nu ma conving, comite destul de mult greseli la serviciu si in timpul punctelor. Djokovic il conduce cu 3-2 in cadrul intalnirilor directe, ma astept si astazi sa se impuna la o diferenta de minim 2 game-uri.

Daniil Medvedev – Diego Schwartzmann

In sesiunea de seara, vom avea parte din nou de un meci fara miza. Medvedev este deja calificat iar argentinianul Schwartzmann nu mai are nicio sansa la calificare. Acesta a pierdut atat meciul cu Djokovic cat si cel cu Zverev, reusid sa castige doar un set cu Sasha pana acum. Vom miza pe statistica la acest meci, mai exact pe numarul de asi expediati de catre Schwartzmann.

Cei de la BETANO ne ofera un pariu extrem de interesant si realizabil in opinia mea, sub 1.5 asi in meci trimisi de Schwartzmann. In primul meci cu Djokovic, acesta a trimis 1 as, urmand ca in meciul cu Zverev sa trimita 0 asi intr-un meci de 3 seturi. Pe langa faptul ca inaltimea nu il ajuta deloc (1.70 m), nici suprafata de la Londra nu este foarte rapida.

Medvedev si Schwartzmann sau intalnit si la Paris, rusul s-a impus categoric in 2 seturi, 6-3, 6-1. Nici in acea partida argentinianul nu a reusit sa expedieze vreun as, rusul castigand 50% din mingi cu primul retur.

50 RON FARA DEPUNERE PANA PE 30 NOIEMBRIE LA BETANO

 

Biletul zilei la Betano