Biletul zilei din Uefa Champions League 07.11.2018 – Gabriel

uefa champions league

Biletul zilei din Uefa Champions League 07.11.2018 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Va prezint biletul zilei din Uefa Champions League, avand la baza 3 evenimente ce se anunta extrem de spectaculoase.

Fratilor, ieri am avut parte de o zi buna si am bifat primul meci de pe cota 2, insa oferta de astazi imi place foarte tare si m-am decis sa va ofer un bilet foarte interesant.

TSKA Moscova – Roma

  • O sa ne bazam de la ora 19:55 pe partida celor de la TSKA Moscova cu Roma, acolo unde anticipez ca vom avea parte de foarte multe lovituri de la coltul terenului. In tur s-au inregistrat nu mai putin de 15 cornere si cred ca aceasta partida din etapa a 4-a din Uefa Champions League are o miza mult mai mare. Ambele formatii spera la un loc ce le va duce in primavarea Uefa Champions League, iar din acest motiv ma asteptam avem parte de un joc echilbrat.

Benfica – Ajax

  • Benfica – Ajax, se anunta o partida extrem de interesanta pentru ca acolo regasim foarte multi fotbalisti tineri de valoare. In acest sezon Ajax a reusit sa atraga privirile datorita jocului ofensiv si cred ca vor avea un cuvant greu de spus in aceasta competitie. Pe cealalta parte Benfica trece printr-o perioada mai dificila, insa cred ca pe teren propriu vor juca cu o motivatie in plus. Cred ca vom avea parte de un joc deschis, asa cum a fost si in tur. Benfica isi joaca ultima sansa in aceasta seara si ma astept sa dea totul pentru a spera in continuare la calificarea mai departe in aceasta competitie.

Manchester City – Shakhtar

  • Manchester City – Shakhtar, desi pare la prima vedere o partida dezechilibrata ma astept la o replica din partea ucrainenilor. In tur am vazut-o pe Manchester City cum a castigat fara probleme cu scorul de 3-0, insa trupa lui Paolo Fonseca a prestat un fotbal de calitate. Shakhtar este o echipa adaptata stilul ofensiv si nu cred ca se vor apara in Anglia pentru ca nu vor avea nicio sansa. Jocul se anunta unul foarte deschis si cred ca vom avea parte de cel putin trei goluri.

Biletul zilei:

200 Ron Fullbet pentru Liga Campionilor si Europa League

CLICK AICI!