Biletul zilei la hockey. Miza 2000 cu incredere mare

Salutari,

Marius sunt si v-am pregatit pentru astazi un nou meci cu un pronostic in care am mare incredere. Daca va place acest pont va recomand sa il includeti in selectiile voastre pentru biletul zilei la pariuri.

Meciul pentru biletul zilei la hockey este: Storhamar HockeyTappara cu pronostic castiga Tappara in timp regulamentar, cota 1.53

 

Cota cea mai buna pe care am gasit-o este la agentia de pariuri online Unibet  si anume 1.53.

>>>>CLICK AICI si ia si bonusul de 250 lei!<<<<

Informatii Storhamar:

Storhamar este mult schimbata fata de anul trecut, jucatori noi si foarte multi jucatori tineri de calitate, dar fara experienta. Storhamar se bazeaza pe liniile 2/3 ofensive dar uita de defensiva si dupa repriza a doua echipa scade valoric din cauza ca pregatirea fizica inca nu este la capacitate maxima, am observat aceasta concluzie in meciurile vazute live in amicale. Portarul este intr o pasa proasta si are momente cand se pierde ca concentrare si conteaza foarte mult acest aspect. O echipa care joaca agresiv si primeste multe minute penalizare.

Informatii Tappara:

Una dintre cele mai bune echipe din Finalnda. Echipa este in proportie de 90 % cea din sezonul trecut. O echipa cu 3 linii foarte bune si cu apetit foarte mare pe linia ofensiva. Joaca foarte repede si are multi jucatori in viteza. Isi doreste sa inceapa cu dreptul primul meci din Liga Campionilor la Hochei. Recomandarea principala: Tappara castiga meciul Full Time. Cota: 1.53.

Mai jos este si biletul plasat la o agentie terestra, pentru ca stiu ca multi dintre voi inca prefera sa joace la agentiile stradale. NU uitati cotele mai bune si ofertele care aduc profit mai mare sunt la agentiile online de top.