Biletul zilei Suedia 1  din 11.11.2018 – Gabi Donadoni

biletul zilei

Biletul zilei Suedia 1  din 11.11.2018 – Gabi Donadoni

Salutare prieteni, pentru aceasta duminica va propun un bilet in cota de 3.20, avand la baza doar evenimente din fotbalul suedez, care jucat cu oferta 300 de lei cashout sa ne poata aduce un castig bunicel.

 

Pentru cei care nu sunteti familiarizati cu campionatul suedez tin sa precizez din start doua elemente foarte importante in alegerea meciurilor si a pronosticurilor

  • primul si poate cel mai important este ultima etapa si inca se asteapta verdictele, in functie de rezultatele de azi, cine iese campioana, ultima echipa care prinde potul Europa League, si cine cade direct sau prinde ultima sansa de raminere, locul 14 insemnind baraj.
  • al doilea aspect, de asemenea esential, in caz de egalitate de puncte primul criteriu este golaverajul general din campionat.

Plecind de aici pe scurt, AIK are sanse de peste 90% sa fie noua campioana, doar infringerea la Kalmar, colaborata cu un succes al IFK Norkoping la Hacken, putind sufla titlul celor din Stockholm.

In aceiasi situatie sunt si cei de la Hammarby, care depind doar de ei, o victorie la Ostersund insemnind locul 3 si Europa League in fata celor de la Malmo.

De asemenea, in subsolul clasamentului, Dalkurd poate evita retrogradarea directa doar cu o victorie in deplasarea de la Sundvall, o formatie fara griji, cu conditia ca Brommpojkarna sa nu castige acasa cu Trelleborgs.