Connect with us

Biletul zilei

Bilet Bonus Dublu Fortuna – 06.02.2021

Bilet Bonus Dublu - GNTTIPS

Bilet Bonus Dublu Fortuna – 06.02.2021

Incercam si ceva diferit. Desi tot timpul am spus ca cea mai buna cale spre a castiga un eventual bilet este sa mizezi cat mai putine evenimente ( sau chiar single ), de data aceasta mizam pe un bilet care sa ne dubleze cota finala.

Astfel, profitam de oferta celor de la Fortuna si mizam pe un BONUS DUBLU. Daca alegi sa mizezi pe o cota minima de 1.20 cu 20 de evenimente, Fortuna iti dubleaza castigul. Daca esti ghinionist si pierzi un singur eveniment, Fortuna iti returneaza miza x 5. O oferta destul de buna as zice pe care, ocazional, putem sa o incercam.

Meciuri tari astazi, Arsenal incearca sa isi revina in meciul cu Aston Villa, Juventus isi continua cursa spre un nou titlu in Serie A cu AS Roma.

In Romania, CS Universitatea Craiova primeste vizita celor de la Dinamo Bucuresti. Oltenii vin dupa un succes la Iasi in timp ce ” cainii ” vor sa isi refaca moralul dupa infrangerea cu FCSB.

Nu am evitat alte meciuri din Italia, Germania sau chiar meciurile amicale. In Germania, Leipzig nu are voie sa se incurce pe terenul lui Schalke.

Una peste alta, am ales 20 de evenimente din fotbal de astazi. Cota finala a acestui bilet este de 120. Fortuna dubleaza cota si avem o cifra finala de 240.21 in dreptul multiplicatorului final.

Daca asta nu ar fi indeajuns, daca nu ai cont la Fortuna, poti deschide unul chiar acum si joci cu un SUPER BONUS la prima ta depunere !

De asemenea, daca vrei sa pariezi informat, ai toate informatiile referitoare la partidele de astazi ( si nu numai ) pe site-ul GnT Tips. Aveti parte de meciuri analizate in cel mai mic detaliu si totul este gratuit, la doar un click distanta ! 🙂

Selectiile le puteti vedea in screenshot-urile de mai jos :

CITESTE SI

More in Biletul zilei