Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Bilet bonus dublu Fortuna Online 28.09.2019

Bilet Bonus Dublu - GNTTIPS

Bilet bonus dublu Fortuna Online 28.09.2019

Astazi vom avea nevoie de zeita Fortuna pentru ca vom incerca un bilet bonus dublu format din 16 evenimente

Foarte multi pariori sunt fanii acestor bonusuri duble si intr-un fel inteleg interesul pentru ca exista sansa de a castiga o suma foarte mare fara prea mari eforturi, insa cu siguranta nu este atat de usor. Vedem pe internet foarte multi pariori ce isi posteaza biletele de acest gen castigatoare dupa terminarea evenimentelor, insa cu siguranta nu stim povestea din spatele acelui om, asa ca ori il felicitam, ori trecem mai departe si ne incercam sa ne facem treaba cat mai bine cu putinta.

Desi am analizat foarte multe partide, am ales sa ma bazez si pe inspiratie in alegerea cotelor. In principiu weekendul sau biletele pe termen lung sunt solutia petru pariorii ce iubesc cotele mari.

Hai sa va spun cateva lucruri interesante despre Fortuna Online si de ce este bine sa iti deschizi acum un cont acolo (vezi oferta).

Ai un bonus foarte interesant ce te poate ajuta sa iti dublezi bugetul intr-un astfel de weekend. Deschide un cont la Fortuna online si incaseaza 100% pana la 500 RON si posibilitatea sa pariezi orice eveniment.

Una dintre cele mai interesante lucruri de pe site-ul celor de la Fortuna online este multiplicatorul de cote numit AKO. Adaugi pe bilet multiplicatorul de cote si poti castiga pana la 100% mai mult. Atentie, nu exista restrictie de cote, iar biletele tip AKO au nevoie de minim 3 evenimente.

ADAUGA MECIURILE PE BILETUL TAU>>>

 

 

 

CITESTE SI

More in Biletul zilei