Connect with us

Biletul zilei

Bilet bonus dublu in cota 650 la Betone 03.10.2020

Bilet bonus dublu in cota 650 la Betone 03.10.2020

Primul weekend din octombrie vine cu surprize frumoase si curajoase. A venit momentul sa ne incercam din nou norocul cu un bilet bonus dublu. Pentru acest bilet am selectat 20 de evenimente din oferta Betone.

Bilet bonus dublu in cota 650 la BeTone – Super Weekend / Super Bilet

In acest prim weekend in luna octombrie vom incerca sa fim mult mai curajosi. Avem foarte multi pariori din comunitate ce isi doresc sa vada astfel de bilete. Am decis ca in fiecare weeekend sa avem un bonus dublu plasat la BeTone. Intr-un fel sau altul, miza o sa fie mica si nu o sa ne dea mari batai de cap.  Cand plasam astfel de bilete trebuie sa fim constienti de un singur lucru, acela ca norocul reprezinta un factor foarte important.

Avem 20 de evenimente pe care le-am selectat, o cota de 650+ si un super bonus ce ne incurajeaza sa plasam acest bilet.

Betone își conectează jucătorii la cele mai mari câștiguri. Bonusul de 135 % reprezintă acum cea mai mare provocare. În drumul spre marele câștig, Betone își recompensează jucătorii cu fiecare meci în plus adăugat pe bilet.

Simte adrenalina celor mai bune cote, construiește biletul perfect, iar jucatorul care bifeaza cele 20 de evenimente, isi va mari profitul cu 135 %!

  • Cota minim este de 1.25 pentru fiecare eveniment sportiv pariat.
  • Bonus 135% se poate cumula cu alte Bonusuri daca nu este specificat altfel.
  • Oferta de pe terminalele Betone vă propune cele mai mari cote de pe piață. Agențiile BetOne pot fi găsite și în incinta sălilor Las Vegas Games.

Daca ai ocazia, iti propun sa plasezi biletul intr-una din locatiile agentiilor Betone. Daca esti fan al biletelor cu 20 de evenimente, trebuie sa profiti neaparat de bonusul de 135%.

 

CITESTE SI

More in Biletul zilei