Connect with us

Biletul zilei

Bilet cota 20 din fotbal 26.12.2019

Biletul zilei

Bilet cota 20 din fotbal 26.12.2019

Va salut fratilor! Pentru astazi am selectat 8 evenimente pentru un bilet in cota 20 din fotbal. Multa bafta si inspiratie maxima!

Dupa o mica vacanta, revin cu forte proaspete, si am incredere ca vom incheia anul intr-o nota pozitiva. Oferta de astazi este destul de interesanta, asa ca m-am hotarat sa pregatesc un bilet intr-o cota ceva mai mare din care sa va inspirati.  Etapa speciala de Boxing day ne ajuta sa va oferim foarte multe bonusuri, asa ca fiti cu ochii pe site-ul comunitatii pentru ca o sa gasiti foarte multe recomandari interesante.

  • Intra in contul tau Betano, acceseaza sectiunea Misiuni, alege Boxing Day si apasa pe butonul albastru Incepe Misiunea

Dupa cum observati, biletul nostru are foarte multe pronosticuri interesante, insa daca doriti le puteti selecta doar pe cele ce va ofera incredere maxima. Totusi, daca doriti sa plasati biletul, va sugerez sa o faceti cu o miza care sa nu va afecteze bugetul. Trebuie sa ne simtim bine in aceasta perioada, asa ca fara excese. Nu uitati de promotia de mai sus, puteti incasa 50 RON freebet, fara prea mari eforturi. Bafta tuturor si pariati responsabil!

Adauga acum meciurile pe biletul tau si incaseaza 50 RON freebet – Nu uita de bonusul instant de 500 RON la prima depunere>>>

CITESTE SI

More in Biletul zilei