Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Bilet cota 8.33 din optimile de finală Euro 2020

Biletul zilei

Bilet cota 8.33 din optimile de finală Euro 2020

Salutare prieteni, am pregătit pentru voi un bilet cota 8.33 din optimile de finală Euro 2020. Este alcătuit din toate cele 8 meciuri, se întinde pe o perioada de 4 zile și am pregătit și o scurtă analiză pentru fiecare duel in parte.

⚽️ Tara Galilor – Danemarca

Meciul se va desfășura sâmbăta de la ora 19.00, iar recomandarea propusă este Țara Galilor peste 2.5 cornere. Am ales acest pronostic deoarece galezii se axează foarte mult pe fazele fixe încercând sa obțină multe cornere. De exemplu, în 7 din ultimele 10 meciuri oficiale, Tara Galilor a obținut minim 3 cornere.

⚽️ Italia – Austria

Meciul se va desfășura sâmbăta începând cu ora 22:00, iar recomandarea propusă este sub 3.5 goluri. Am ales acest pronostic deoarece statistic vorbind, în ultimele 12 meciuri oficiale jucate de Italia nu s-au marcat mai mult de 3 goluri. Așadar vedem astfel ca Italia joacă un fotbal pragmatic, în care primește destul de rar gol.

⚽️ Olanda – Cehia

Meciul se va desfășura duminică începând cu ora 19:00, iar recomandarea propusă este Olanda se califică. Am ales acest pronostic deoarece olandezii practică un fotbal frumos si bine orgabizat reușind 3 victorii din 3 meciuri în grupe. De partea cealaltă, Cehia nu a impresionat atât de mult, este o echipă arțăgoasa, însă destul de modestă. A câștigat cu Scoția, a facut egal cu Croația și a pierdut cu Anglia. Olanda este plină de entuziasm la acest mondial și imi este greu sa cred ca va fi oprita de Cehia.

⚽️ Belgia – Portugalia

Meciul se va desfășura duminică începând cu ora 22:00, iar recomandarea propusă este peste 1.5 goluri. Ambele echipe practica un fotbal ofensiv, iar statistic vorbind în ultimele 24 de meciuri oficiale jucate de Belgia s-a marcat minin 2 goluri. De partea cealaltă, 15 din ultimele 18 meciuri oficiale jucate de Portugalia s-au terminat cu minim 2 goluri marcate.

⚽️ Croația – Spania

Meciul se va desfășura luni începând cu ora 19:00, iar recomandarea propusă Croația peste 1.5 cornere. Am ales acest pronostic deoarece este o linie accesibilă în primul rand, destul de usor de atins. Statistic vorbind, in 9 din ultimele 10 meciuri oficiale Croația a avut minin 2 cornere și sperăm să reușească și în acest duel.

⚽️ Franța – Elveția

Meciul se va desfășura luni începând cu ora 22:00, iar recomandarea propusă este Franța se califică mai departe. Am ales acest pronostic deoarece francezii sunt principalii favoriți la câștigarea acestui turneu, având în componență o echipă de super-staruri. Elveția si-a arătat slăbiciunea mai în meciul cu Italia, cu care a pierdut la scor de neprezentare. De asemenea, nici în egalul cu Țara Galilor nu a impresionat și nu cred ca este capabila sa produca surpriza.

⚽️ Anglia – Germania

Meciul se va desfășura marti începând cu ora 19:00, iar recomandarea propusă este sub 3.5 goluri. Am ales acest pronostic mai mult prin prisma jocului produs de Anglia. Joaca un fotbal bine organizat din punct de vedere defensiv, fiind foarte prudenta. Este fără gol primit la acest campionat, marcand doar de 2 ori.

⚽️ Suedia – Ucraina

Meciul se va desfășura marti începând cu ora 22:00, iar recomandarea propusă este sub 1.5 goluri in prima repriză. Am ales acest pronostic deoarece ambele echipe se bazează mai mult pe compartimentul defensiv. Ma astept la un joc de tatonare în prima parte la fel cum s-a întâmplat și în meciurile anteriore ale celor două echipe.

Joacă și tu la Unibet acest bilet cota 8.33 din optimile de finala Euro 2020! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 300 RON bonus la prima depunere.

Bilet cota 8.33 din optimile de finală Euro 2020

CITESTE SI

More in Biletul zilei