Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Bilet de weekend in cota 37 din fotbal 11.09.2020

Bilet de weekend

Bilet de weekend in cota 37 din fotbal 11.09.2020

Pandemia de Coronavirus a dat peste cap programul sportului mondial. Intr-un final, majoritatea campionatelor au reusit sa ajunga la final. In aceste conditii, avem sansa sa va propunem un bilet de weekend format din 11 evenimente.

Dupa doar cateva saptamani de la terminearea campionatelor, avem ocazia din nou sa ne bucuram de Premier League, La Liga sau alte campionate. Trebuie sa fim atenti pentru ca majoritatea campionatelor au avut dificultati. Pauza a fost scurta, asa ca nu putem vorbi despre adaptare sau despre nivelul de pregatire precar. Ma, astept sa avem parte de un fotbal frumos inca din startul primei etape.

Bilet de weekend in cota 37 din fotbal – 11 evenimente sau 11 propuneri!

In ultima emisiunea, GnT Live Session, v-am promis ca in fiecare weekend o sa va propunem un astfel de bilet. Cel putin vom incerca pentru ca in trecut am avut reusite frumoase. Avem nevoie doar de o oferta bogata, de multa atentie si de putin noroc pentru a reusi.

Trebuie sa recunosc ca am ales evenimente din mai toate campionatele. Insa, astept cu nerabdare sa vedem cum se va juca in La Liga, in Ligue 1 si Super Lig. Da, avem evenimente din aceste campionate pe biletul nostru. In plus, ne bazam pe foarte multe goluri in anumite confruntari. Incercam sa profitam de Dinamo, Botosani, CFR Cluj sau FCSB in acest weekend. PSG este in continuare in dificultate dupa cazurile de coronovirus. Bodo/Glimt, Salzburg si RB Leipzig, merg la victorie si se bazeaza pe ofensiva.

Nu uitati ca biletul are rolul de a va inspira, asadar, puteti alege partidele dupa bunul plac. Inspiratie maxima tuturor!

De mentionat, am plasat biletul 888 sport, acolo unde avem de partea noastra o promotie incredibila. Vreau sa ma folosesc de toate aceste freebet-uri pentru a plasa astfel de bilete frumoase.

Pariază 50 RON și primești 150 RON

Respectă pașii din articol și pune mâna pe un bonus excelent la pariuri online!

Plasezi biletul zilei cu 50 RON si primesti 150 RON freebet-uri + 50 RON pe CASINO>>>

More in Biletul zilei