Connect with us

Biletul zilei

Bilet de weekend in cota 8 din fotbal 25.01.2020

Bilet de weekend

Bilet de weekend in cota 8 din fotbal 25.01.2020

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Pentru acest weekend o sa va propun un bilet din fotbal in cota 8.

Trebuie sa recunosc, oferta din acest weekend este foarte atractiva, insa trebuie sa fim atenti pentru ca este posibil sa apara si foarte multe surprize. Un avantaj pe care il am de fiecare data cand pariez, il reprezinta faptul ca incerc sa gasesc cele mai mari cote din piata de pariuri online.

Incaseaza 220 RON pe victoria celor de la Real Madrid>>>

Pe biletul de weekend o sa observati ca avem 6 evenimente ce ne ofera o cota totala de 7.98. Putem spune ca este destul de bine, mai ales ca toate cotele sunt intr-o scadere drastica si este din ce in ce mai greu sa gasesti un meci safe pentru  un proiect, de exemplu.

[kindred id=”61229″ event_id=”1005607205″]

Pentru prima zi am luat in calcul duelul dintre Valencia si Barcelona, acolo unde ma astept sa avem parte de goluri in ambele parti. Chiar si fara mijlocasul Daniel Parejo, cred ca Valencia poate pune probleme si asta o arata statistica ultimelor meciuri de pe Mestalla Stadium. Pe cealalta parte, Barcelona este fara Luis Suarez, insa trebuie sa tina stacheta sus pentru ca Real Madrid se afla intr-o forma foarte buna si orice punct pierdut o sa conteze in lupta pentru titlu.

Urmeaza duelul dintre Monaco si Strasbourg, acolo unde cred ca trupa lui Robert Moreno se va impune, dar ca sa fim siguri o sa ne bazam pe un pronostic de siguranta.

Incheiem prima zi cu duelul dintre Torio si Atalanta, doua formatii ce presteaza un fotbal placut. Trupa lui Gian Piero Gasperini isi doreste un nou succes, insa o sa dificil de obtinut pe terenul celor de la Torino. Cred ca pronosticul ales este mai potrivit pentru biletul nostru de weekend.

Ramane ca maine sa tragem concluzii pentru ultimele 3 evenimente de pe biletul nostru, insa primul pas este sa trecem cu succes de aceasta zi.

Joaca cele mai bune cote de pe piata si o sa ai un avantaj garantat – Incaseaza acum bonusul instant de 500 RON>>>

CITESTE SI

More in Biletul zilei