Connect with us

Biletul zilei

Bilet de weekend in cota 80 – Pariu Sansa

Bilet de weekend

Bilet de weekend in cota 80 – Pariu Sansa

Un weekend plin cu meciuri interesante si cu siguranta o sa gasim multe optiuni in categoria biletul zilei. Pentru astazi vom incerca un bilet pariu sansa format din 13 evenimente.

Oferta caselor de pariuri online este foarte bogata in acest weekend, insa biletul nostru o sa fie plasat pe plaftorma Superbet. Planul este urmatorul, vom incerca doua bilete pariu sansa in acest weekend. Daca cel de astazi nu o sa fie castigator, vom mai incerca maine inca o varianta.

VEZI AICI LISTA CU RECOMANDARI DIN FOTBAL>>>

Bilet de weekend – 13 evenimente din fotbal

Majoritatea partidelor de astazi sunt deja analizate complet pe site-ul comunitatii. Avem avancronici din cele mai puternice campionate, precum Seria A, Premier League, Bundesliga sau Ligue 1.

Dupa cum observati, putin mai jos am selectat partide din cele mai puternice campionate ale Europei. Biletul pariu sansa incepe cu partida dintre Wolfsburg vs Schalke, un duel la indemana alb-verzilor. In acelasi timp, credem ca trupa lui Edi Iordanescu nu se poate incurca pe teren propriu in fata lui Poli Iasi.

Trupa lui Conte trebuie sa in continuare sa tina piciorul pe acceleratie in Seria A. Duelul cu Torino este foarte important, astfel ca ne vom baza pe seriozitatea nerazzurilor. Avem derby in Eredivisie, intre PSV si Feyenoord, acolo unde am vazut goluri in ultimele partide directe.

Sunt foarte multe evenimente frumoase din care atentie, puteti selecta, dupa bunul plac. Din aceste 13 partide, puteti forma alte bilete si sa profitati dupa cum doriti de oferta celor de la Superbet. Apropo, nu uitati sa incasati de pe platforma online cei 500 RON bonus, plus celalalte avantaje pe care le ofera. Pana pe 17 martie ai 55 RON fara depunere cu un singur click!

Superbet te așteaptă cu 55 RON fără depunere

Citește dacă vrei să pariezi pe bani reali fără să depui!

INCASEAZA ACUM 500 RON + 55 RON FARA DEPUNERE

COD SUPERBET: 990I-NKYXJ1

CITESTE SI

More in Biletul zilei