Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Bilet de weekend in cota 88 cu posibilitate de 100% cashback

Bilet de weekend in cota 88 cu 100% cashback

Bilet de weekend in cota 88 cu posibilitate de 100% cashback

Va salutam prieteni! Avem in fata un weekend plin de fotbal si pentru ca primim din partea voastra cereri de bilete in cote mai mari, ne-am hotarat sa profitam de oferta celor de la Las Vegas care ne ofera cashback de pana la 100%, daca biletul are in componenta minim 11 evenimente, iar cota minima este 1.40.

Bilet de weekend – Ne bazam pe goluri in campionatele de Top ale Europei!

Sambata

  • Pentru prima zi din weekend avem 6 evenimente din totalul de 11. In primele 3 optiuni ne-am bazat pe forma de moment a gazdelor dupa cum puteti observa. Toate cele 3 au aratat foarte bine din punct de vedere ofensiv pana acum si ne astept la evolutii foarte bune si astazi din partea lor.
  • Stuttgart vs SC Freiburg este un meci evident de goluri. Meciurile celor doua au generat multe goluri in acest debut de sezon.
  • Urmatorul duel este din Serie A. Torino si Lazio au inceput cu dreptul in noul sezon si ne asteptam la cel putin un GG, aici, asa cum s-a intamplat in ambele confruntari din sezonul anterior.
  • Ziua de sambata o incheiem cu un duel ce a produs mai mereu spectacol in LaLiga. Este vorba de Celta Vigo vs Real, acolo unde ne asteptam ca „galacticii” sa nu aiba o misiune tocmai usoara.

In imaginea de mai jos, descoperiti mai in amanunt cum functioneaza aceasta oferta!

Bilet de weekend in cota 88 cu 100% cashback

Duminica

  • Cronologic vorbind, primul eveniment de duminica este cel dintre Strasbourg si Reims. Mergem pe mana gazdelor aici care intalnesc formatia care a aratat cel mai rau in acest debut de Ligue 1.
  • „Cetatenii nu au avut probleme in ultima vreme cu Newcastle, reusind sa castige mai de fiecare data la scor. Manchester City are procentaj maxim dupa primele doua jocuri in care au inscris de 6 ori.
  • Rennes si Napoli sunt doua formatii ce se simt foarte bine in meciurile de acasa si ne asteptm sa isi respecte statutul de favorite mai ales ca intalnesc doua nou-promovate.
  • Lille vs PSG este ultimul duel ce se va desfasura pe acest bilet, si sper sa ajungem pana la el. Ne asteptam la goluri aici, mai ales din partea parizienilor care au aratat multa pofta de joc in acest debut de stagiune. Nu ne-ar mira deloc daca formatia gazda ar inscrie cel putin o data in partida de astazi.

Bilet de weekend in cota 88 cu posibilitate de 100% cashback

Bilet de weekend in cota 88 cu 100% cashback

CITESTE SI

More in Biletul zilei