Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Bilet din Preliminariile UEFA Champions League 07.07.2021

Bilet Champions League 07.07.2021

Bilet din Preliminariile UEFA Champions League 07.07.2021

Salutare tuturor! Cu putin noroc am fi bifat fara probleme biletul de ieri, insa Shkendija a ratat un penalty plus alte cateva ocazii de gol. Mergem mai departe cu incredere iar pentru astazi am decis sa mizez doar pe jocurile din Preliminariile UEFA Champions League de unde am selectat 3 optiuni interesante si sper eu castigatoare pentru biletul nostru. Succes!

1. Dinamo Zagreb vs Valur Reykjavik – Pont: H1 (-1.5)

  • Croatii vin dupa 4 titluri castigate la rand in campionatul intern. Pe cealalta parte, formatia din capitala Islandei, a bifat doar 3 titluri din 2017 pana astazi.
  • Dinamo Zagreb a disputat 3 jocuri de pregatire inaintea acestui joc, pe care le-a castigat pe toate. Cele 3 amicale la care am facut referire le-au jucat in compania celor de la: Mura, Sered si FK Rostov, in toate reusind sa marcheze de cel putin doua ori.
  • Diferenta dintre cele doua formatii este destul de mare din toate punctele de vedere si nu cred ca Dinamo Zagreb va avea probleme in aceasta dubla mansa.

2. Bodo/Glimt vs Legia Varsovia – Pont: Peste 8.5 cornere 

  • Bodo/Glimt are cea mai ridicata medie de cornere obtinute din campionatul intern, cu 7.31 per joc.
  • Legia a avut in editia trecuta de campionat o medie de 6.13 lovituri de colt. De luat in calcul aceasta medie pentru ca echipa si-a pastrat majoritatea jucatorilor din sezonul trecut + antrenorul.
  • Este unul dintre cele mai tari dueluri din aceasa faza a competitiei si sunt sigur ca vom avea parte de multe atacuri ofensive, mai ales din partea formatiei gazda care a ramas la fel de ofensiva ca in sezonul trecut.

Promotie Anglia vs Danemarca: goluri la ambele porti iti aduc 350 RON! 

3. Maccabi Haifa vs Kairat – Pont: G2+

  • Ultimele 21 de jocuri disputate de Maccabi s-au incheiat cu cel putin doua goluri. De mentionat faptul ca doar in doua dintre acestea le-au pierdut.
  • Maccabi Haifa a avut cel mai bun atac din prima liga israeliana, cu 72 de goluri in 36 de etape.
  • Experienta europeana este clar in favoarea gazdelor, care este o prezenta constanta in Preliminariile UCL sau EL, spre deosebire de Kairat care au adunat si ei ceva prezente, insa fara a obtine rezultate notabile.

Bilet Champions League 07.07.2021 :

PARIAZA BILETUL ZILEI CU 500 RON BONUS

Bilet Champions League 07.07.2021

CITESTE SI

More in Biletul zilei