Connect with us

Biletul zilei

Bilet fotbal – Astazi atacam profitul cu goluri 24.07.2022

biletul betano

Bilet fotbal – Astazi atacam profitul cu goluri 24.07.2022

Salutare tuturo prieteni! Odata cu trecerea timpului vedem ca din in ce mai multe campionate interesante isi fac aparitia in oferta zilnica. Acest lucru ne incurajeaza si ne forteaza sa obtinem rezultate din ce in ce mai bune.

Pentru astazi vreu sa va propun un bilet foarte interesant ce se va baza in totalitate pe numarul de goluri. Daca urmariti cu atentie ce se intampla in comunitate, stiti foarte bine ca deja ma inceput proiectul „100 ron to 500 RON” in grupul de Telegram. Acolo se regaseste unul dintre meciurile ce o sa le vedeti un pic mai jos pe bilet. Trebuie sa tineti cont de bugetul pe care il aveti in acest moment la dispozitie si sa jucati in functie de incredere.

Bilet fotbal – Astazi ne bazam pe goluri!

  • Sion vs Young Boys este prima confruntare de pe biletul nostru si se anunta o partida extrem de disputata. Ambele formatii au reusit sa castige in ultima etapa si daca tinem cont de confruntarile directe nu putem spune ca avem o favorita clara.
  • Club Brugge vs Genk se va desfasura astazi de la ora 14:30 in Jupiler League. Este prima partida pentru ambele formatii, asadar, este posibil ca cele doua echipe sa nu fie puse 100% din punct de vedere fizic si tactic. Ma astept sa vedem un joc cu ritm cu foarte multe ocazii de poarta, exact asa cum se joaca in Belgia si avand in vedere ca este prima etapa, avem toate sansele sa vedem goluri in ambele porti.
  • Ultima confruntare de pe bilet se va juca in Norvegia, acolo unde Molde pleaca ca favorita conform caselor de pariuri online. Totusi, adversara de astazi a demostrat ca poate pune probleme in acest sezon, astfel ca ma astept sa avem parte de un meci cu foarte multe ocazii de poarta. Sandefjord are o medie de 3,8 goluri in cele 13 etape disputate, fiind cea mai mare medie in clasament. Daca ne uitam pe statistici o sa observam ca in ultimele 14 confruntari a celor de la Sandefjord am avut parte de minim 3 goluri inscrise in meci.

CITESTE SI

More in Biletul zilei