Connect with us

Biletul zilei

Bilet fotbal weekend format din 11 evenimente 20.06.2020

Bilet de weekend

Bilet fotbal weekend format din 11 evenimente 20.06.2020

Tot mai multe campionate isi reiau activitatea si acest lucru se observa foarte clar. Dupa multa vreme ne permitem sa plasam un bilet din format din 11 evenimente.

In acest weekend putem profita din plin de oferta celor de la Superbet. Avem un bonus consistent si 50 RON freebet la prima depuenre. Trebuie sa mentionam aceste lucruri pentru ca in aceasta perioada putem profita de astfel de oferte si sa ne pastram bugetul intact.

In acest weekend vom incerca sa pronosticam corect 11 evenimente din fotbal. Am selectat partide din cele mai importante campionate ce si-au reluat activitatea.

Avem partide foarte importante din Premier League, acolo unde lupta este foarte interesanta pentru Big Four, dar si in zona rosie.

Avem o etapa foarte intereasnta si in Bundesliga, acolo unde lupta pentru locurile de Uefa Champions League se anunta extrem de palpitanta. Dortmund, RB Leipzig, Leverkusne si Gladabach sunt in lupta directa.

Ne bucuram de faptul ca La Liga ne ofera optiuni foarte bune pentru biletele noastre. Totusi, nu trebuie sa uitam de faptul ca a inceput campionatul din Suedia si Norvegia. Doua campionate pe care ne vom baza in urmatoarea perioada.

Asadar, o gasiti optiuni foarte interesante pe biletul de weekend. Nu uitati ca aveti optiunea sa modificati orice pronostic dupa bunul plac. Bafta tuturor si pariati responsabil!

Incaseaza pachetul de 500 RON bonus si plaseaza biletul de weekend>>>

  • Sepsi – Dinamo Bucuresti – peste 5,5 cartonase in meci

 

More in Biletul zilei