Connect with us

Biletul zilei

Bilet in Cota 10 – 06.10.2021

Mbappe in duel cu Hazard sursa: India Today

Bilet in Cota 10 – 06.10.2021

Pauza meciurilor de club se poate considera ca fiind de bun augur pentru pariori. Meciurile de nationala mereu au fost echilibrate, pe alocuri imprevizibile, dar castigatoare. Va propun astazi un bilet in cota 10, format din 6 evenimente pe mai multe zile.

 1. Italia – Spania = pronostic: calificare Italia
  Italienii sunt in fata unei calificari in finala Nations League, in fata Spaniei, de care a mai trecut intr-o semifinala, dar de EURO, acum 3 luni. Ultimele rezultate ale Nerrazzurilor nu sunt pe cat de categorice arata recordul de meciuri fara infrangere stabilit de curand. Cel mai recent, fiind un 5-0 cu Lituania, insa toti jucatorii sunt montati pentru aceasta partida. Italienii par ca au o echipa mult mai solida fata de cea a Spaniei, de aceea ii vad favoriti in aceasta partida.
 2. Belgia – Franta = pronostic: calificare Franta
  Super vedetele Frantei vor da piept cu echipa numarul 1 din clasamentul mondial FIFA, Belgia, intr-un meci foarte echilibrat. Belgia vine mai montata in aceasta partida, avand in vedere ca a obtinut 3 victorii din 3 partide in meciurile de calificare la Cupa Mondiala. Franta, in schimb, a ‘schiopatat’ in 2 partide, obtinand doar egalul si inregistrand o victorie. Insa ma bazez ca Franta are tot ce e necesar pentru a avansa in finala Nations Cup.
 3. Germania – Romania = pronostic: Germania handicap -1
  Nemtii sunt favoriti certi in aceasta grupa, in aceasta partida si totodata pe lista de favoriti in a castiga Cupa Mondiala din 2022. Romania, la momentul actual, nu poate pune probleme unei nationale precum este cea a Germaniei.
 4. Cipru – Croatia = pronostic: Croatia
  Croatia are nevoie de aceasta victorie, pentru a fi cu un pas mai aproape de calificarea directa la Cupa Mondiala din 2022. Se afla la egalitate de puncte cu Rusia, insa croatii au un golaveraj mai bun. Cipru este lanterna rosie a grupei, avand doar 4 puncte in cele 6 partide disputate pana in prezent.
 5. Luxemburg – Serbia = pronostic: Serbia
  Sarbii nu isi permit pasi gresiti in acest moment, pentru a putea spera la o calificare directa in grupele Cupei Mondiale. Se pozitioneaza pe locul 2, la 2 puncte in spatele Portugaliei si orice punct este bine-venit. Luxemburg este o surpriza, obtinand 6 puncte, si se claseaza pe locul 3 in grupa.
 6. Elvetia – Irlanda de Nord = pronostic: Elvetia
  Elvetienii sunt intr-o situatie la fel de delicata precum este Serbia. Au nevoie de o victorie pentru a ramane in cursa pentru o posibila calificare directa la Cupa Mondiala. Irlanda de Nord, insa, le poate pune probleme mari, intrucat diferenta dintre cele doua este de doar 3 puncte.

CITESTE SI

More in Biletul zilei