Connect with us

Biletul zilei

Bilet in cota 12 din fotbal pentru weekend 22.12.2018 – Gabriel

biletul zilei

Bilet in cota 12 din fotbal pentru weekend 22.12.2018 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. In acest weekend avem foarte multe optiuni interesante, asadar, am decis sa va propun acest bilet in cota 12 pentru weekend.

Fratilor, oferta se anunta foarte bogata pentru ziua de maine, insa trebuie sa fim  atenti pentru atunci cand avem foarte multe optiuni avem tendinta de a paria excesiv. Stiu foarte bine ca aceasta luna nu a fost una perfecta pentru noi, insa de fiecare data v-am spus sa va gestionati corect bugetul si niciodata nu sa va aruncati cu sume pe care nu vi le permiteti. Trebuie sa fim responsabili si foarte atenti cu bugetul nostru pentur ca pana la urma fiecare leu conteaza in aceasta tara.

Dupa ce am analizat oferta de astazi m-am decis sa va propun acest bilet in cota 12 pentru weekeend. Avem parte  de partide din Premier League, Eredivisie sau Liga 1 Betano, dar si alte campionate extrem de interesante. Daca partidele propuse va ofera incredere va invit sa plasati biletul sau sa il modificati dupa bunul plac. Bafta tuturor si pariati responsabil!

DACA NEVOIE DE UN CONT NOU, DE UN BONUS ACREDITAT INSTANT SI DE CONDITII  USOARE DE RULAJ – DAI CLICK!

Bilet pentru weekend:

Bilet weekend fara Liga 1:

PARIAZA BILETUL PE SPORTINGBET SI PROFITA DE BONUSUL DE 100% IN LIMITA A 200 RON!

CLICK AICI!

CITESTE SI

More in Biletul zilei