Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Bilet in cota 30 din fotbal 23.03.2022

Biletul zilei

Bilet in cota 30 din fotbal 23.03.2022

Salutare tuturor prieteni! Un nou weekend in care am tinut cont de fiecare mesaj venit din partea comunitatii. Pe langa proiectele principale de pe site, am decis sa plasam si un bilet in cota 30 din fotbal.

Am selectat de pe site-ul comunitatii si din grupul oficial GnT Tips cele mai bune interesante pronosticuri pentru astazi. Stiu ca sunt printre noi amatori de cote mari ce prefera astfel de bilete, asadar, putin mai jos o sa gasiti biletul zilei si cota 2 din fotbal combinate, plus alte cateva pronosticuri. Desigur, stiti foarte bine ca puteti modifica totul dupa bunul plac. Bafta multa tuturor!

Apropo, vreau sa va aduc in vedere inca odata misiunea Betano din acest weekend. Stiu ca sunt foarte multi dintre voi ce pariaza sume mai mari de 100 RON, asadar, daca tot o faceti puteti participa gratuit.

Daca nu ai cont nou, trebuie sa stii ca daca dai click pe imagine sau pe butonul de mai jos poti incasa si bonusul de 500 RON de bun venit, plus freebetul de 50 RON in cazul unui bilet plasat cu minim 100 RON. Citeste bine regulamentul din misiunea Betano si incaseaza cele doua recompense.

Bilet in cota 30 din fotbal

  • Biletul nostru contine in acest moment 10 selectii din cele mai puternice campionate din Europa. Cu siguranta o sa observati ca fie care meci are o miza foarte importanta. Toate echipele cauta sa lupte acum pe final sezon pentru un obiectiv. Fie un loc de Champions League, sau un trofeu, meciurile vor avea miza si vom avea parte de spectacol.

CITESTE SI

More in Biletul zilei