Connect with us

Biletul zilei

Bilet in cota 4.30 din fotbal 20.04.2022

Bilet in cota 4.30 din fotbal

Bilet in cota 4.30 din fotbal 20.04.2022

Salutare din nou! Pentru ca oferta ne permite, ne-am decis sa va propunem inca o varianta de bilet, cu 3 meciuri de astazi si doua de maine. Mult succes si inspiratie maxima!

Putin mai jos o sa va prezentam cateva argumente pentru alegerea celor 5 evenimente ce sper sa ne aduca un profit frumos inainte de weekend.

Bilet in cota 4.30 din fotbal

  • Primul eveniment vine din campionatul Frantei, acolo unde se intalnesc doua echipe din topul clasamentului. Este un meci de 6 puncte si tinand cont de ofensivele ambelor formatii, credem ca putem vedea cu usurinta cel putin doua goluri.
  • „Cetatenii” sunt implicati in lupta la titlu in Premier League si au mare nevoie de cele 3 puncte. Liverpool a castigat ieri si a trecut pe primul loc al clasamentului.
  • Arsenal nu se afla intr-o forma prea buna si vine dupa 3 infrangeri la rand. Chelsea traverseaza o perioada total opusa adversarei sale si credem nu va pierde astazi.
  • Cele doua formatii s-au mai intalnit de doua ori in actuala stagiune si de fiecare data am vazut tabela schimbata de cel putin doua ori.
  • Ultimul eveniment de pe bilet vine din mansa retur a Cupei Portugaliei. In tur FC Porto a casatigat cu 2-1, iar calificarea inca se joaca. Precedentele 3 jocuri dintre cele doua s-au incheiat cu goluri in ambele porti.

INCASEAZA ACUM 500 RON BONUS INSTANT & PLASEAZA BILETUL>>>

Bilet in cota 4.30 din fotbal

CITESTE SI

More in Biletul zilei