Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Bilet in cota 60 din fotbal 29.11.2019

Bilet de weekend

Bilet in cota 60 din fotbal 29.11.2019

Va salutam fratilor! Pentru acest weekend va propunem un bilet cota 60 format din 13 evenimente. Mult succes si inspiratie maxima!

Dupa o saptamana in care am avut partide din cupele europene, ne asteapta un weekend plin de evenimente din care am ales 13 pentru un bilet in cota de peste 60. Ne-am bazat in principal pe campionatele de top din Europa, si speram sa inspire pe cat mai multi dintre voi.

Casele de pariuri online au pregatit foarte multe bonusuri avantajoase in acest weekend, asa ca este momentul sa profiti.

Black Friday la pariuri

Trebuie sa va aduc in vedere faptul ca in acest weekend, puteti incasa un freebet din partea celor de la Fortuna online. Daca plasezi pariuri de minim 100 RON, iar cotele depasesc per total 1.70, atunci este perfect. Da click aici pentru ca pe langa freebetul de la Fortuna(vezi oferta), poti incasa 500 de RON bonus. Folosesti acest avantaj pentru tine.

CLICK AICI – Intra pe oferta din fotbal, plaseaza biletul in cota 60 si incaseaza freebetul oferit de Fortuna online>>> Foloseste acest avantaj pentru tine!

 

Bilet Fortuna online:


CITESTE SI

More in Biletul zilei