Connect with us

Biletul zilei

Bilet in cota 8 din fotbal – 1000 RON castig potential

biletul betano

Bilet in cota 8 din fotbal – 1000 RON castig potential

Salutare tuturor prieteni! Intr-un astfel de weekend nu putea sa lipseasca un astfel de bilet de pe site-ul nostru. Cel mai important lucru il reprezinta faptul ca am reusit alaturi de voi sa analizez si sa plasez acest bilet in cota 8 din fotbal.

Dupa o saptamana cu atat de multe rezultate pozitive ne putem permite sa plasam un astfel de bilet putin mai riscant. Spun riscant din cauza faptului ca avem mai multe evenimente pe bilet si ca sunt cateva meciuri putin mai complicate.

VEZI AICI CUM POTI INCASA 500 RON BONUS PE SPORT>>>

Biletul zilei in cota 8 din fotbal – 1000 RON castig potential

Spre exemplu Monaco vine dupa o eliminare din Uefa Champions League si cu siguranta acest lucru o sa le afecteze moralul, insa ma astept sa profite de forma slaba a celor de la Rennes.

De asemenea, Inter Milan debuteaza astazi in Seria A in deplasare la Lecce. Avand in vedere ca este prima etapa se poate intampla orice, insa pe hartie este clar ca Inter arata mult mai bine si este una dintre contracadidatele la titlu in Italia.

Ne bazam pe acest bilet si pe Benfica, formatie ce se va deplasa astazi pe terenul noi promovatei Casa Pia. Un nume mai degraba de restaurant, daca ma intrebati pe mine, insa nu asta conteaza. Cel mai important este ca Benfica a reusit inca din prima etapa sa se impuna cu scorul de 4-1 si cauta a doua victorie categorica din acest sezon.

Vedeti putin mai jos toate optiunele de pe biletul zilei in cota 8 din fotbal. Desigur, puteti plasa asa biletul sau il modificati dupa bunul plac. Bafta multa tuturor!

More in Biletul zilei