Connect with us

Biletul zilei

Bilet pariu sansa in cota 34 din fotbal 11.09.2021

Biletul zilei

Bilet pariu sansa in cota 34 din fotbal 11.09.2021

Salutare tuturor prieteni! Dupa o saptamana in care am profitat de partidele echipelor natioanale, revenim in weekend. Oferta este foarte generoase, asa ca va propun un bilet pariu sansa.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Revenim in forta cu campionatele de top, dupa o perioada in care am fost atenti la partidele din preliminariile Campionatului Mondial. Putem spune ca am avut o perioada buna si asta se observa in categoria biletul zilei de pe site-ul nostru. Din acest motiv, am decis ca in fiecare weekend sa incercam si un astfel de bilet. Un bilet pariu sansa format din 11 evenimente. Desigur, vom selecta evenimente in mare parte din campionatele de top, Premier League, Bundesliga sau Seria A. Cu siguranta o sa gasiti foarte multe pronosticuri pe placul vostru pe biletul de mai jos. Asadar, va sfatuiesc sa plasati biletul si sa incasati bonusul de mai jos sau sa selectati doar evenimentele ce va ofera increre maxima.

Atentie, dupa update-ul de cote de azi dimineta de pe Superbet, cotele celor de la Napoli si Wolsfburg au scazut sub 1.30, astfel ca in cazul unui eveniment pierdut nu o sa mai primim sansa. In orice caz, obiectivul nostru este sa bifam biletul cu totul. Nu cred ca se poate bucura cineva de o sansa, atunci cand cota cotala a biletului este de 34. O zi buna tuturor!

BILET PARIU SANSA & 500 RON BONUS LA PRIMA DEPUNERE>>>

COD BILET: 9910-KWBBX8

CITESTE SI

More in Biletul zilei