Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Bilet pariu sansa in cota 35 din fotbal 18.03.2023

Bilet pariu sansa in cota 35 din fotbal 18.03.2023

Intr-un astfel de weekend cu atat de multe optiuni in oferta caselor de pariuri online nu putea sa lipseasca un bilet pariu sansa. Avem 11 evenimente selectate ce sunt gata de a fii plasate de catre cei mai inspirati pariori din comunitate.

Cu siguranta si voi aveti extrem de multe evenimente pe care doriti sa le plasati. Noi am incercat sa le selectam aproape pe cele mai bune din acest weekend. Drept urmare s-a format acest bilet pariu sansa in cota 35 din fotbal. Desigur, stiti foarte bine ca puteti modifica biletul dupa bunul plac sau sa adaptati fiecare pronostic in functie de strategia voastra. Pentru cei care doresc sa ia parte si la proiectul all in, 100 to 100 euro, va astept in grupul de Telegram.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Biletul pariu sansa in cota 35 din fotbal

Am selectat evenimente din oferta Superbet ce se vor desfasura in acest weekend. Avem foarte multa diversitate, asa ca nu o stau sa analizez foarte mult partidele. Am facut-o aseara pe LIVE si in emisiunea de pe canalul de Youtube – GnT TV. In alta ordine de idei, cred ca este un bilet ce merita plasat cu o miza modica. Desigur, daca nu ai cont pe Superbet online, poti incasa pachetul in valoare de 500 RON si se pregatesc si alte surprize pentru derby-urile de maine.

COD BILET: 991Y-K0J6QN / CLICK PE IMAGINE

More in Biletul zilei